Norge: Innstramming, militæret tvinger sine fanger til å overlate undertøyet til følgende

Statskringkasteren NRK meldte fredag ​​at ettersom det norske militæret står overfor aksjespørsmål, må norske tvangspliktige nå levere tilbake shorts, bh og strømpe til fordel for arvingene etter militærtjenesten.

Covits feil

Inntil nylig var det vanlig at de som ble rekruttert til militæret, fikk slippe ut av varetekten med undertøyet de fikk mens de tjenestegjorde under flagget.

Men Covit-19-epidemien har alvorlig komplisert forsyningsstrømmene, noe som førte til at det norske militæret i fjor kalte inn de som ble tvunget til å overlevere de mest umiddelbare konsekvensene av pakken deres.

Vi har nå valgt å gjenbruke denne delen av pakken, noe som gir større sirkulasjon og øker distribusjonskapasiteten til utstyret. Vi har veldig lite lagerDet sier talsmann for militær logistikk Hans Messingset til NRK.

Redaksjonen gir deg rådVelkommen til Griezmann Mbappé!

Tilsynelatende har det bolivianske paret, som bor i Chile og er en ivrig fan av det franske laget, navngitt sin nye baby, Griezmann Embappe, født 1. januar. Rødt kort?

Tøyet vaskes, rengjøres og sjekkes. Vi er i god stand for distribusjon , bekreftet han.

Den innleide representanten kritiserte imidlertid de pågående feilene som kunne påvirke operative evner.

Mangel på alvorlig utstyr og bekledning kan gå ut over beredskapen og i verste fall soldatbeskyttelsen », svarte Eirik Sjøhelle Forsvarets Forum med en spesiell utgivelse kalt Eiksund.

For å forsvare NATOs nordlige grenser mot nabolandet Russland, opprettholder Norge unisex militærtjeneste og rekrutterer rundt 8000 gutter og jenter hvert år, bare en brøkdel av denne aldersgruppen.

Redaksjonen gir deg råd

READ  Elbiler i Norge slår rekorder igjen i 2021

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *