Norge lanserer tollflyt i en av verdens dypeste ubåtminer – rapporterer CupsTrophic.com

Jancoping, Sverige og Wien – (Kommersiell ledning) – –I oktober 2020 ga Statens vegvesen (STAs Vacation) Cops Traffic Com (CUFC) i oppdrag å tilby et nytt tollsystem for flerfeltsfri flyt (MLFF) på Norwegian Rifest. Tretten uker etter undertegnelsen av kontrakten begynte systemet med 6 tollpunkter å fungere vellykket 1. februar 2021.

T-banesystemet Rifast subway går fra Stavanger by til Strand kommune. Det er en av de lengste og dypeste underjordiske veitunnelene i verden, med en rifletunnel som er 14,3 km lang og 292 m dyp. Med kun 13 uker med høy ytelse registrert, er Cups MLFF G3 bompengesystem nå i drift fra begynnelsen av februar.

“Ettersom vi har etablert systemene våre i tunneler, broer, byer og veier rundt om i verden, er vi stolte over å være en del av Rifast-prosjektet. Hazel.

Bompengesystemet oppdager og identifiserer alle kjøretøy som går forbi med videoteknologi, som klassifiserer kjøretøyene og fanger front- og bakre lisensplater. Med mikrobølgeovnen oppdager og leser bompengesystemet Autopass bompenger, som er festet til bilens lisensnummer. Informasjonen fanget av bompengesystemet blir sendt til kontoret etter videre behandling og fakturering av bileierne.

“På grunn av dette kunne ikke det forrige bompengesystemet implementeres. Vi måtte revurdere et nytt bompengesystem og sette en streng tidsplan. Vi er veldig fornøyde med gjennomsiktigheten vi har hatt med Cops Traffic Com, som har gjort det mulig for oss å implementere det nye betalingssystem på veldig kort tid, sier Christian Roxcock, sjefingeniør, Autopass / Bombay Systems i Statts Vacation.

For mer informasjon: www.kapsch.net/ktc?lang=en-us

READ  Demonstrasjon av regionale krav i Antarktis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *