Norge og Nederland ble kronet i Paris

Søndag bukket Beach Pro Tour i Paris. Nederland (kvinner) og Norge (herrer) vant Paris-etappen i verdensmesterskapet.

Den første utgaven av Beach Pro Tour på Roland-Garros ble avsluttet søndag. Denne dagen ble det avholdt fire kamper. Dameballet åpnet med det brasilianske paret Duda og Ana Patricia mot det amerikanske paret Flint-Cheng. Brasilianerne vant det første settet (21-13) og nordamerikanerne vant det neste settet (21-13). Til slutt endte Aurivertes på tredjeplass i den parisiske etappen av Beach Pro-touren, og beseiret motstanderne (15-8) i det tredje settet. Publikum som var tilstede unnlot ikke å applaudere hovedpersonene i hver utveksling.

Noen minutter senere kom mennene inn på rullebanen. Eller rettere sagt, på sanden til Court Philippe-Satrier. Det italienske paret Nicolai / Cottafava utfordrer det chilenske søskenparet Grimalt. Til tross for svært ubesluttsomme utvekslinger, vant Transalpines det første settet (21-16). Det andre settet startet på lignende grunnlag. Enda bedre, kampen om poeng var intens. I dette korte spillet vant italienerne det andre settet (21-16) og endte på siste trinn på pallen. Etter stevnet stilte en freestyler og en rytter opp før kvinnenes finale startet.

Nederland og Norge vant

Det nederlandske paret Stam/Skoon møtte det latviske paret Samoilova/Gratina. Begge settene var tette for begge lag, men det var nederlenderne som ble kronet i Paris. De benyttet anledningen til å ta revansj mot latvierne, som slo dem i semifinalen i EM i sommer. Nederland vant 2-0 (21-16, 22-20). Publikum vant med poeng scoret av begge land. Vinnerne av dagen uttrykte sin glede over å vinne denne etappen på et så prestisjefylt sted som Roland-Carros. «Å vinne her er vanvittig. Jada, vi har spilt på store stadioner før, men aldri på et legendarisk sted med så store navn. Konkurranseevne var nøkkelen til spillet. Vi måtte kjempe på alle stadier. De slo oss i semifinalen i EM i München og det var vår revansj (Stam og Schuen vant bronse). I tillegg er dette den første utgaven i Paris. La oss nå fokusere på OL-kvalifiseringen ettersom Paris ser ut til å være på vei, så vi sees i 2024! »utbrøt Raisa Scoon.

READ  PSA godkjenner menneskedrevne delsystemer utenfor Norge

Øyeblikk senere spilte verdens- og olympisk mester norsk par Mol/Sorum mot det nederlandske paret Brewer/Meeuwsen i herrefinalen i Beach Pro Tour. Nederland ledet gjennom hele første sett. Nordmennene var sjokkert over intensiteten til motstanderne. De snudde imidlertid ting ved å vinne det første settet (21-19). Den andre var like glad. Denne gangen ledet føflekk/kor-paret saken. Til tross for tap av noen poeng på slutten av andre sett, sikret skandinavene finaleseieren (21-18). Siden den gang har de to vennene kost seg foran et begeistret publikum med denne flotte forestillingen. Denne seieren har en spesiell smak for de to nordmennene. » Vi er veldig glade for å kunne vinne den første utgaven av denne konkurransen. Vi var effektive og tålmodige på serven og blokkeringen. Vi nordmenn ønsket også at Casper Ruud skulle slå Nadal i finalen. Norge vinner på Roland-Carros! Ser frem til å komme tilbake for fremtidige utgaver”Anders Moll påpekte.

En offentlig og andre utgave av møtet er planlagt i 2023

For denne første utgaven av Beach Pro Tour i Paris, strømmet 15 000 entusiaster til Roland-Carros over fire dager med konkurranse. Et flott bilde for en begivenhet som varer over tid. «Målet er å etablere denne typen begivenheter i lekenes dynamikk, men også å opprettholde den og utvide den over tid. Utover de olympiske og paralympiske leker i vår region er det viktig å ha disse nye internasjonale begivenhetene som ønsker velkommen verdens beste idrettsutøvere, menn og kvinner i disiplinen, blant de ulike tradisjonene.David Donnelly, direktør for RnK, selskapet som organiserer arrangementet, fortalte oss. Vedlikehold Han leverte den til oss 28. september.

READ  Langrenn | Beijing 2022: En felles forlis av Norge i skiathlon for menn | Nordic Mac | # 1 skiskyting

Unødvendig å si, Beach Pro Tour trakk alt for å sjarmere publikum. Underholdning mellom de to kampene, food trucks, minivolleyball og rimelige priser… alt dette holdt publikum underholdt. Enten de ble oppmuntret eller applaudert, sluttet Court Philippe-Chatriers publikum aldri å vokalisere. I tillegg er det internasjonale volleyballforbundet begeistret over de sekskantede bena til Beach Pro Tour. i den grad det tyder på at de var utålmodige etter å fortsette sin felles kommunikasjon med Paris. De neste møtene i Beach Pro Tour Elite 16 holdes i Cape Town (Sør-Afrika), fra 2. til 6. november, deretter i Uberlandia (Brasil), fra 9. til 13. november, og til slutt i Torquay (Australia) fra 29. november . november til 3. desember.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *