Norge oppfordrer innbyggerne til å forlate Myanmar blant volden

Det norske utenriksdepartementet oppfordret mandag alle norske borgere til å forlate Myanmar på grunn av opptrappingen av volden etter hærens tiltak mot demonstranter mot kuppet 1. februar.

Hundrevis av sivile ble drept i sammenstøt med sikkerhetsstyrker. https://www.reuters.com/article/us-myanmar-politics/thousands-take-to-the-streets-in-myanmar-as-five-more-protesters-killed-idUSKBN2BL0C2 “Det er fortsatt mulig å dra “, sa hun Utenriksdepartementet i en uttalelse,” Myanmar, men dette kan endres på kort tid, “og la til at endringen i politikken ble gjort i samordning med andre nordiske land.

Det norske teleselskapet Telenor er blant selskapene som opererer i Myanmar. “Det er to nordmenn i Myanmar for Telenor, og de er der uten familier. De har begge sentrale posisjoner for å sikre Telenors virksomhet i Myanmar,” sa en talsmann for Telenor i en e-post til Reuters.

Han la til: “Vi har nettopp mottatt oppdaterte reiseråd fra utenriksdepartementet, og vi vil nå foreta en omfattende evaluering av det.”

(Denne historien ble ikke redigert av Devdiscourse-ansatte og generert automatisk fra en delt feed.)

READ  Holland America Line feirer 148 år

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *