Norge rykker opp til EM etter en kjempeseier over Nord-Irland

Like før møtet tok Nord-Irland vannet på Southampton (4-1) torsdag, uten en skikkelig overraskelse. To ganger knust av Norge under kvalifiseringen, ganske berettiget i deres 6-0-dubbing i borte- og returoppgjørene, begynte laget sin første store turnering med et tungt nederlag i historien.

Ada Hegerbergs lag tillot motstanderne svært få eksponeringer, og manglet teknisk presisjon på de fleste angrepsballene de måtte forhandle. I den andre enden av feltet ble de ofte presset for hardt til å holde, så defensive sømmer ble sprakk så raskt at venstreback Blackstad, mot Reighton, overrasket Burns (10.) ved å slå ved første stolpe.

En kamp var over på en halvtimes spill

Mann, en handling født av en sublim bedring (2-0, 13.), blåste raskt ut det svake lyset av spenning da Graham Hanson omsatte en straffe (3-0, 31.). . Etter pause utnyttet Nelson motstanderens forsinkelse med en heading for å redusere til corner (3-1, 49.). Men Rayton, med et direkte frispark (4-1, 54.), mangedoblet Burns» marsjer og Hegerbergs innsats forgjeves, noe som ble tykkere. Den stumme, OL-stjernen vil uten tvil være veldig utålmodig etter å møte England på mandag.

READ  Danmark har godkjent gjenopptakelsen av leggingen av gassrørledninger mellom Norge og Polen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *