Norge-sjefen forklarer hvorfor Man City-stjernen Erling Holland vil gå glipp av sammenstøtet med Republikken Irland

Norge-trener Stahl Solbakken har forklart at Erling Haaland ikke vil spille i neste kamp mot Irland etter hans beslutning om å slutte seg til Manchester City.

22-åringen har vært i fantastisk form for Pep Guardiolas lag denne sesongen, og registrert 23 mål og tre assists på 18 kamper i alle konkurranser. Haaland har imidlertid slitt med en fotskade de siste ukene og gikk glipp av kampene mot Sevilla og Leicester City.

Selv om spissen ikke vil være med for landet sitt mot Irland på torsdag, kan han være med i søndagens vennskapskamp mot Finland.

Oppdag en fantastisk fjord

Les også: Non-League-klubben Man City gir et frekt lånetilbud til stjernen Erling Haaland

Fantastisk kanefart med Husky

Norge klarte ikke å kvalifisere seg til det kommende VM i Qatar, men spiller to vennskapskamper denne uken. Solbakken blir uten flere førstelagsspillere, deriblant Sander Berg, Fredrik Arsnes, Joshua King, Kristoffer Ajar og Andreas Hanse-Olsen.

«Erling har hatt noen vanskelige uker (med skade),» sa den norske manageren om Hollandes avgang. – Vi har hatt diskusjoner med Manchester City til slutt.

– Gitt den generelle situasjonen er det bra at han prøver å kvalifisere seg til den andre kampen mot Finland hjemme på søndag.

«Alle har sett hvordan Erlings tilstand har vært den siste tiden. City har ikke brukt ham med mindre det er absolutt nødvendig. Han spilte de siste 25 minuttene mot Fulham, ingenting mot København og Sevilla. Han er fortsatt ikke frisk.»

Holland har scoret 18 mål på 13 Premier League-opptredener, inkludert tre hattrick siden han kom til Etihad Stadium fra Borussia Dortmund i sommer.

READ  Det norske selskapet ønsker å dyrke laks i St. Mary's Bay

Les neste:

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *