Norge skal gjennomføre TGS OBN seismisk undersøkelse

TGS har kunngjort en ny ubåt (OBN) seismisk undersøkelse på norsk sokkel.

437 km2 Undersøkelsen vil bli utført i NOAKA -området mellom Osseberg og Alwheim i det norske Nordsjøen, som har et oppbevaringsrom og åpent område. Området har opplevd betydelig infrastrukturledet forskning (ILX) de siste årene og inkluderer utvikling av NOAKA-felt, en av de største utviklingene på sokkelen, med en gjenvinnbar balanse på over 500 millioner.

TGS forventer å følge den nylige suksessen til TGS-AGS Utsira OBN-prosjektet i Nordsjøen (bruk av ultralangt offset-signal for den første store OBN-sonen FWI-basert modellbygning for leting. Bruker ultralange forskyvninger. I tillegg benytter den multikomponentbehandling som fører til stabile lave frekvenser, høye signal-til-støy-forhold, pålitelig AVO og muligheten til å skille mellom strukturelle og karakteristiske anomalier.

Christian Johansson, administrerende direktør i TGS, sa: “TGS er opptatt av å fremheve OBN -teknologi som en ledende leverandør i energisektoren. Vi fortsetter å fokusere på områder som US GOM og Nordsjøen.

Oppkjøpet forventes å begynne på 3Q21 Sluttbehandlingsleveranser forventes å være på 3Q22. Inntektene forventes å bli inntektsført ved 4. kvartal 21.

Les hele den siste versjonen av Oilfield Technology: Utgivelse 2 2021

Den andre utgivelsen av Oilfield Technology 2021 begynner med KPMGs rapport som undersøker utsiktene for den skotske olje- og gassektoren. Resten av utgaven er viet til artikler som dekker den marine forsyningskjedeindustrien, integritet i marine eiendommer, utvidbar foringsteknologi, fremskritt innen boring, databeskyttelse, flytkontroll, EOR og metanutslipp.

Eksklusive bidrag fra Tata Steel, EM&I Group, 3X Engineering, Adventure Global Technology, World Energy Solutions, Adrilltech, Tendeka og mange flere.

Les artikkelen online: https://www.oilfieldtechnology.com/exploration/02082021/tgs-to-carry-out-obn-seismic-survey-offshore-norway/

READ  Norges politiske partier er enige om å utvide pensjonsplanene på arbeidsplassen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *