Norge tilbyr PSO-ruter til Wider, DAT

Norway Flyer leverer den første B737, som skisserer planer

07.06.2021 – 02:25 UTC

Norges nye lavprisselskap Flyer (Fox, Oslo Cartermoine) skisserer sine opprinnelige nettverksplaner med sin første kommersielle fly planlagt til 30. juni 2021.

Den Eric Bratton-støttede oppstarten vil i utgangspunktet kjøre fra kjernebasen i Oslo Cartermoine til Tromsey (opptil 19 ganger per uke), Bode (daglig) og Horstad-Norwick (opptil 12 ganger per uke). Fra 16. august vil den koble den norske hovedstaden med Trondheim (29x ukentlig) og Bergen (30x ukentlig).

Flyer planlegger å starte internasjonale operasjoner 21. august fra Oslo til Alicante, med 2x ukentlige flyreiser til Nice og Malaga.

Den nye operatøren har allerede introdusert et lukket forhåndssalg med billetter kun tilgjengelig for abonnenter på selskapets nyhetsbrev. Det forventes ikke at åpent salg begynner før Flyer fullfører sertifiseringen.

Flyer planla opprinnelig å betjene to smale karosserier B737-800, den første enheten, LN-FGA (msn 40014), ble nylig levert. Tidligere i år kunngjorde Flyer planer om å utvide flåten med Boeing.

Alaska Airlines forutsier rask eVTOL-implementering – administrerende direktør

06.04.2021 – 14:27 UTC

Alaska Airlines (AS, Seattle Tacoma Internal) spår at elektrisk vertikal start-landing (EVDOL) -fly vil bli et viktig mål for kommersiell luftfart i løpet av det neste tiåret. Sagt under konferansen. 2021 vert arrangert av US Chamber of Commerce.

“Vi ser nøye på dette, og det er mange selskaper som jobber med denne teknologien akkurat nå. Jeg tror det kommer til å komme mye raskere i løpet av det neste tiåret enn du tror. Sannsynligvis i det neste tiåret, skal vi å se på noe basert på forskningen vi gjorde, “sa Miniguci, som godtok sitt innlegg 31. mars.

READ  Biden Order krever netto nøytralitet, mistillit til handling, ISP-konkurranse - og retten til å reparere din egen telefonregistreringsregistrering

Han skisserte at elektriske fly er de viktigste teknologidrevne målene for reduksjon av utslipp. Imidlertid er ingen detaljer om Alaska Airlines potensielle bruk av EVDOLs eller samarbeid med noen operatør med dets operatør blitt avslørt.

Blant flyselskapene som har investert i EVDOL-oppstart og / eller midlertidig lovet å kjøpe slike fly, er Jet Blue Airways (Jabi Aviation) og United Airlines (Archer …

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *