Norge vant det meste, Frankrike nummer fire

Mathieu WARNIER, Media365, ble utgitt søndag 13. mars 2022 klokken 15:53.

Etter å ha vunnet blandingsløpet doblet Norge ledelsen i enkeltløpet for Sterla Holm LaGreid og Martே Olsp Royceland. Sverige og Tyskland fullfører etappen, med Frankrike på fjerdeplass med Antonin Quijonad og Anas Chevalier-Bouchet.

Norge er urørlig i Otteba denne søndagen. Timer etter seieren til kvartetten dannet av Sivert Guttorm Bakken, Vetle Sjaastad Christiansen, Tiril Eckhoff og Ingrid Landmark Tandrevold i mixed-serien, lot Martே Olsp Royceland og Sterla Holm Lockreid Norge vinne singlene. Stafett. Hvis den første stafetten bekreftet av den mannlige halvdelen av lagene ikke gjorde noen forskjell, ble det bekreftet av de kvinnelige konkurrentene, som klarte å tegne etappen bedre. Hvis Hannah Oberg fanger Roycelands himmel i Sverige, må Sverige isolere løpet med tre av deres Peacock-baller stående på skuddet. Blues lå etter i første halvdel av løpet. Etter tre hakker for Anton Guinness, måtte Anas Chevalier-Bouset bruke to ekstra baller for å klare målet. Resultatet ble en forsinkelse på nesten 45 sekunder på den andre leveringen. I spissen sløste ikke Sturla Holm Laegreid bort ledelsen strukturert av kameraten, snarere tvert imot.

LaGreet og Royceland er nesten perfekte til å filme

Norge nådde 10/10 i sitt andre løp på banen, 20 sekunder foran Sverige og 30 sekunder foran Tyskland da Martே Olsp்பு startet Royce på hjemmebane. En Picox Sebastian Samuelson på Eric Lasers stående skudd lar Hannah Oberg passere Francesca Prias. Antonin Guigonnat, med et feilfritt skudd, lot Blues avansere til sjette plass i starten av siste fase for Anaïs Chevalier-Bouchet. På ski mot mål og standhaftig i imperialismen, ga ikke Marts Royceland en sjanse til å henvende seg til sine tilhengere. Det samme gjorde Hanna Oeberg og Franziska Preuss men tyskeren, som kom ut av skuddet åtte sekunder bak Sverige, ville forsvare pallen i stedet for å gi alt i fare for å sprekke. Med kun én Picox slår Norge dette enkle hybridstafetten uten et skudd og beskytter krystallkloden til hybridreléer. Til tross for å ha to hakker i bronseskuddet, brakte Anas Chevalier-Bouset løpet til en alvorlig slutt, og det franske laget endte på fjerdeplass et minutt bak Norge.

READ  I Norge blir Albert og Charlene fra Monaco forelsket som aldri før

Python – World Cup / Odeba blandet singelstafett
Endelig rangering – søndag 13. mars 2022
1- Norge (LaGreet / Royceland) på 34’12»8 (0 strafferunder + 1 pix)
2- Sverige (Samuelson / H. Oberg) 12»4 (0 + 4)
3- Tyskland (Mindre / Prius) 17»9 (0 + 4)
4- Frankrike på 1’05»5 (0 + 7) (Quijonat / Chevalier-Poussid)
5- Italia (Hofer / Vittosi) 1’13»5 (3 + 10)

Blandet stafett verdenscupfinale klassifisering
1- Norge 205 poeng
2- Sverige191
3- Frankrike169
4- Tyskland165
5- Østerrike154

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *