Norge vil ta imot tjue innvandrere

Rundt 40 mindreårige har blitt plassert i franske sosiale tjenester og 189 voksne er tatt til et interneringssenter for å vurdere gyldigheten av asylsøknadene deres, sa en tjenestemann i det franske innenriksdepartementet fredag.

Av de voksne ga 123 ikke tilstrekkelig bevis for å støtte asylsøknaden deres og ble nektet innreise til Frankrike, la den samme kilden til.

I samme sak«Ocean Viking»: Mer enn hundre flyktninger frigitt «til tross for at de nektet å komme inn i regionen».

De 123 flyktningene fra skipet ble «nektet adgang til territoriet», og rettssystemet bekreftet at de ble løslatt. En imbroglio fanget av RN

Spenninger

Ytterligere 66 voksne skal overføres til elleve EU-land, inkludert Tyskland, Finland og Portugal. Norge, selv om det ikke er en del av EU, noterte at de ville motta tjue på lørdag.

– Regjeringen har tatt denne ekstraordinære avgjørelsen som svar på en forespørsel mottatt fra Frankrike om å hjelpe i en kritisk situasjon, sa en talsmann for departementet. Han sa at folket landet hans ønsker velkommen «har stor sannsynlighet for å oppfylle kriteriene for flyktningstatus».

Konflikten mellom Frankrike og Italia har gjenopplivet den europeiske debatten om immigrasjon Og spenningen økte mellom Frankrike og den nye høyreekstreme regjeringen til statsminister Giorgia Meloni.

READ  I påvente av regularisering vil ikke Patrick Berg bli med RC Lens fra Norge

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *