Norges Arabrod The Lai er gitt ut som deres nye singel

Født i den lange mørke vinteren i Norge, sier Arabrod at de var for svarte for metall og for prisbelønte for rollen, så de skapte sin egen vei, som tar en ny sving med The Lie som en ny vri.

Ajirot er «Doll Man» Nerns og Karin «Dark Diva» park i Gazette.

“The Lie er en rockesang. Å lyve forteller ikke en løgn. Det handler om å leve løgn, «sa Tolman. “Det er ikke overraskende at jeg brukte mange måneder på å studere filosofen Theodore Adorno mens jeg skrev The Lie. Vi bodde i en leilighet i Oslo med en venn, og minnene mine fra denne tiden er veldig levende. Været, lukten, hva vi lagde mat, hvilken musikk vi hørte på. Skitne gulv også. I løpet av et år døde vår venn i en forferdelig båtulykke. Det hele ble en del av det store. «

Produsert av Jayam Gomes Arelano, blir det niende albumet, Norwegian Gothic, gitt ut av Arabrod, med Lars Horndew sammen med Jaga Jazist, cellisten Joe Quill, Motorbizcos Tomas Jormir, Anders M ல்ல ller og Juvin Massimo Bubillo.

«Norsk gotikk er toppen av alt Årabrot har gjort musikalsk de siste 10 årene. Det er ikke bare bandets høydepunkt så langt, men et godt tegn på hva som kommer. Det forener i utgangspunktet all vår innflytelse her i kirken der vi bor.

«Musikalsk er det inspirert av alle albumene i platesamlingen vår og bøkene i hyllene som tema. Mer spesifikt er det vårt spesielle merke med rock and roll-musikk, som til og med lanserer en klype Finn-de-Cycle-forfall, surrealisme og gammel tysk filosofi.»

READ  Norgesturné: Remco Evenpoil sikter på suksess i restitusjonen i Norge

Midt på en turné i 2014 fikk Nerns diagnosen ondartet halskreft, men snart avsluttet bandet hele europaturnéen i stedet for å gå til operasjon.

«Hver kveld på turen var som det siste showet,» husket Dollman. «Det var så rart. Når en lege ringer og sier:» Du er så syk, «er det surrealistisk. Du går i en annen retning til dette punktet hvor livet er så klart og ekte. Vi har gjort så mange show i løpet av år, noen ganger til fabrikken. Det er som å gjøre en jobb, men hvis du henger en øks på hodet ditt, får du verden til å føle seg annerledes. «

Men øksen faller ikke på Doll Man, og etter at han vellykket har kommet seg fra kreft, sier Arabrod at de er sterkere nå enn noen gang før.

Norsk gotisk 9. april (Belgic Records) Utgitt. Forhåndsbestill nå: https://bit.ly/arabrotmusic

Du kan følge Arabrot Facebook Og Twitter.

~

Paul Clarks ord, forfatterprofilen hans, finner du her.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *