NORGES BYRÅD: Styremedlem sverget, gjeldsdebatt | Søtet

Clemons leverte også en rapport om områdene til Public Works Department.

«Vi har gitt tillatelse til DHEC til å koble den siste delen av linjen på Winchester Street,» sa hun.

Når det gjelder vannprosjektet Harrison Street, sa Clemons: “Det er godkjent. Vi går i grunn gjennom papirarbeidet for det. «

Clemons la til: «Vi har ingen problemer med kloakkrenseanlegget. Alt fungerer greit. Vi er forpliktet til DHEC med hensyn til alle prøvene våre i renseanlegget.»

Så nevnte jeg de mange linjeskiftene på julaften og nyttårsaften som var løst, og det siste sanitærproblemet byen adresserte.

«Rengjøringen av brannhydanten vil skje i løpet av de neste seks til åtte ukene, så vanntrykket vil avta,» sa Clemons.

Hun ba beboerne kjøre vannet inne og ute i omtrent 15 minutter etter operasjonen.

Clemmons ba innbyggerne om å ta kontakt med rådsmedlemmet som er ansvarlig for deres område om eventuelle bekymringer om noe i byen, og disse bekymringene vil da bli gjort oppmerksom på rådet.

Rådmann Bonnie Vogel tjener distrikt 1, rådsmedlem Kelvin Crosby tjener distrikt 2 nå, rådsmedlem Greg Covington tjener distrikt 3 og rådsmedlem Burley James tjener distrikt 4. Byrådet har et kart over alle fylker og kontaktinformasjon for alle rådets medlemmer.

READ  Rute 60 nord: En Cordova-basert fører får nytt liv gjennom et lokalt fiskepartnerskap og generasjoner av Alaskas fiskerihistorie.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *