Norges fjerde rikeste mann investerer i en ASIC-produsent av kryptominer – Mining Bitcoin News

I følge regionale kilder investerer Ole Andreas Holverson, en norsk milliardær og hedgefondforvalter, midler i et lavenergiselskap med gruvedrift av kryptovaluta. Norges fjerde rikeste mann investerer i påstander om å utvikle verktøyspesifikk integrert krets (ASIC) gruvedrift som sies å være 300% -500% mer energieffektiv enn eksisterende maskinvare.

Norwegian Hedge Fund Giant Tips in Crypto Economy

Norske nyhetsrapporter beskriver at milliardæren er en hedgefondforvalter Ole Andreas Holverson Å dyppe tærne i kryptovalutaområdet. En uttalelse fra Trijo Viking Global Investors, Hedge Fund Manager og medstifter av Connecticut-basert Hedge Fund, forklarer at de nå investerer i et kryptovaluta-sentrisk selskap Harmonisering.

Holverson investerer økonomisk i kryptosfæren med mange fremtredende lysinvestorer fra den norske regionen, inkludert Kejal her med investorer som Roque, Bj ன் rn Dohli og Arne Fredley. Holverson regnes som en av de mest tjenende hedgefondforvalterne i verden og er den 11. rangerte hedgefondforvalteren i verden ifølge Forbes.

Ifølge en rapport fra Theodore Stick-Mats skulle munnspillet noteres på Oslo Børs. I Stick-Mats ‘rapport heter det imidlertid at børsnoteringen på Oslo Børs er utsatt.

Norges fjerde rikeste mann investerer i en ASIC-produsent av kryptominer

Harmonicine-nettstedet har også mange interessante påstander om selskapets mikrochips. Selskapet utvikler “dual purpose artificial intelligence (AI) og scriptalgoritmen ASIC Supercomputer Microchip”.

Nettstedet Harmonychain.com sier også:

[The microchip] Designet mot kryptokurveregnskap / gruvedrift, er det 300% -500% mer energieffektivt enn eksisterende skriptregnskapssystemer.

Harmonicine Litcoin Script ASIC Minor 2022, krever 2 års estimert refusjon

Siden chip-skriptet er dedikert til Harmonich’s chip digital asset mining Litcoin (LTC) Og manusbaserte valutaer. Selskapet hevder at sjetongene er 300% -500% mer energieffektive, noe som vil redusere datamaskinens energibruk med 70-80%. Harmonicine håper å distribuere skript-ASIC-halvledere med AI-kapasitet innen 2022 eller 2023, hvis forskning og utvikling går bra. Nybegynneren understreker at dette vil være den mest lønnsomme gruvedriften som er tilgjengelig på tidspunktet for utgivelsen.

READ  Courage in Breast 2.0 - VG

“ASIC er designet som en dual-purpose chip med kant AI-kraft,” nettside på harmonychain.com I statene. “Hvis prototypeproduksjonen fungerer bra, planlegger vi å starte massedistribusjon av H2 i 2022 og 2023. I henhold til bransjestandarder kan kundene forvente å betale 9-12 måneder før levering. Superdatamaskiner er den mest lukrative kryptomaskinvaren i markedet Våre gruvearbeidere av kryptosuperdatamaskiner De har en tilbakebetaling på mindre enn 2 år. “

Holversons inngang i kryptoøkonomien er et positivt tegn for mange investorer og entusiaster av digital eiendom. Han er en av de mest respekterte hedgefondforvalterne i verden og er verge for hedgefondssjef Julian Robertson. Halvorson går inn i kryptovalutaøkonomien med mange risikokapitalister og kjente hedgefondforvaltere.

Hva synes du om den fjerde rikeste mannen i Norge som investerer i et kryptovaluta-gruveselskap? Gi oss beskjed om hva du synes om dette emnet i kommentarfeltet nedenfor.

Merkelapper i denne historien

ai, AI Chips, Arne Fredley, ASIC, ASIC Mining Chips, Bjørn Dhlie, Crypto, Cryptocurrency, Harmonychain, Kjell Inge Rkke, litecoin, Litecoin Mining, LTC, Mining, LTC, Mining Manufacturer, Norway Millionaire, Andreas Holvers Stock Exchange, script

Bildekreditt: Shutterstock, Pixie, Wiki Commons

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *