Norges kronprinsesse Mette-Marit avslører at hun følte seg skamfull og utilstrekkelig i sine tidlige dager som medlem av den kongelige familien, og snakket om den sjeldne lungetilstanden på podcasten

Kronprinsesse Mette-Marit har snakket ærlig om sine tidlige dager som medlem Norsk kongefamilie, Beskriver “å ville kaste” noen av hans første engasjementer.

Han innrømmet at han hadde lidd stor ydmykelse og følte at han ikke var nok i sin kongelige rolle.

Mette-Marit (47) kom med uttalelsene under en podcast med den norske statlige TV-kanalen NRK.

Norsk kronprinsesse Mette-Marit (senter, blomsteroppbevaring) deltar i podcasten med kringkasteren El Gas Fruset (til høyre). (Instagram / kasassolini)

Dette er første gang Royal har vært aktiv i sine offisielle plikter i nesten et år på grunn av en rekke helseproblemer og koronavirusutbrudd over hele Europa.

Kronprinsesse Meteo-Merid giftet seg med kronprins Hagon, som etterfølger sin far kong Harold som konge av Norge.

83 år gammel Kongen er sykemeldt i flere måneder Etter operasjon for å bytte ut hjerteventilen i midten av 2020. Hans sønn har utført de fleste offisielle oppgaver på vegne av den kongelige familien.

Kong Harold, dronning Sonja, kronprinsesse Mete-Marit og kronprins Hagen deltar på Nobels fredsprisutdeling 10. desember 2019 i Oslo rådhus.

Kronprinsesse Mete-Marit klarte ikke å øke arbeidsbelastningen på grunn av sin egen helsekrig.

Trebarnsmor Lider av sjelden kronisk lungesykdom Kalt lungefibrose. Det forårsaker arrdannelse i lungene og øker respirasjonen. Mette-Marit må ta daglige medisiner over sykdommen.

Hun Tronearvingen giftet seg i 2001, Men hans tidlige år møtte kritikk fra visse deler av samfunnet.

Hans kjærlighetsaffære med prins Hogan viste seg å være en kontroversiell, med lokale medier som hadde en feltdag mer enn Mete-Marits “ville fortid”, og han bodde allerede sammen med Hogan – den første for en fremtidig norsk monark.

Norsk kronprinsesse Mette-Marit beklager Jeffrey Epstein-møtene
Kronprinsesse Mary med kronprins Frederik av Danmark, prinsesse Martha-Louis av Norge og kronprinsene Mete-Marit og kronprins Hagen ved bryllupet til prinsesse Madeleine og Christopher O’Neill av Sverige i juni 2013. (Patron)

Den tidligere ansatte var alenemor til en fire år gammel sønn ved navn Marius, og hadde en historie med fest og narkotikabruk. Det var også kontrovers om at faren hans hadde giftet seg med en stripper halvparten av hans alder.

Mette-Marit tok for seg det som ble kalt korrupsjon under podcasten sin med programleder El Gas Fruset.

“Det er visse perioder i livet, spesielt meg og Hagons første etappe, og jeg kan fortsatt ikke tenke uten å kaste den … fordi det var så vanskelig,” sa Mette-Marit.

“Det har nylig vært mange TV-programmer om kongefamilien. Opprinnelig var det en funksjon med meg og Hogan som jeg ikke kan se.”

Norsk kronprinsesse Mette Merid
Kronprinsesse Mette-Merritt, med kronprins Hogan, i 2019. (Patron)

Podcasten ble spilt inn på Valentinsdag, men ble gitt ut lørdag.

Hun snakket om det enorme presset og ydmykelsen som ble forårsaket av å gifte seg med den fremtidige kongen, spesielt siden hun ikke hadde erfaring med å tiltrekke seg oppmerksomhet.

“Folk ønsket noe å snakke om,” sa han.

“Etter den tiden er jeg virkelig forsikret meg selv om at jeg aldri vil skamme meg igjen. Det er ingenting som får meg til å føle at jeg ikke er god nok på en eller annen måte.”

Mette-Marit sa: “Jeg skammer meg litt over at jeg ikke er syk.”

Podcasten hørte også hvordan Mete-Marid gjenoppretter etter en nylig brutt hale som skjedde under en familie skiferie.

Med-Marit sa at ulykken hans var “veldig pinlig” og ikke fordi han var konge.

“Jeg er ikke en kronprinsesse eller noe, men først og fremst fordi de synes det var så pinlig fordi jeg var alene på gulvet med barna mine,” forklarte han.

“Jeg hadde så vondt at jeg ikke kunne slutte å skrike.”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *