Norges oljeregulator bruker Halliburton-skytjenester for å øke sitt nasjonale datalager

4/12/2021

Klikk for å forstørre

HOUSTON – 12. april 2021 – Halliburton signerte en åtteårskontrakt med Oljedirektoratet om implementering og drift av Diskos, det norske nasjonale depotet for seismikk, brønn og produksjonsdata for olje- og gassindustrien.

Halliburton Landmark vil levere Diskos 2.0 ved hjelp av DecisionSpace® 365 skytjenester på iEnergy®, bransjens første hybrid E&P sky. Cloud native-tjenester er kompatible med Open Subsurface Data Universe ™ og gir data, sikkerhet og styring av høy kvalitet, slik at brukerne enkelt kan få tilgang til, visualisere og tolke data fra norsk sokkel.

Den åpne arkitekturen og skalerbarheten til tjenesten muliggjør arbeidsflyter gjennom depot- og bærersystemene i lokalene eller i skyen for å støtte effektive, effektive og smidige operasjoner. Diskos 2.0 vil bruke DecisionSpace 365 skyapplikasjoner til å anvende maskinlæring og kunstig intelligens for å låse opp hele verdien av undergrunnsdata ved å avsløre tilleggsinformasjon om bassenger, reservoarer, boring og produksjon for å forbedre reservoargjenvinning og resultater.

“Vi er glade for å bringe dette nye servicenivået til Diskos i samarbeid med operatører og det utvidede økosystemet for å skape en opplevelse uten sidestykke,” sa Nagaraj Srinivasan, Landmark Senior Vice President, Halliburton Digital Solutions and Consulting. “I samsvar med Halliburtons digitale strategi, vil vårt sikre skymiljø, maskinlæringsalgoritmer og datavitenskapskompetanse hjelpe operatører i regionen med å maksimere verdien av eiendelene sine.”

READ  Ver: cuando los astronautas de la ISS celebraron la Navidad en el espacio y Santa les hizo una visita

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *