Norges Victor Howland leder bønder etter andre runde med vilt vær

Solrikt og 72?

I dette tilfellet blir det nevnt at 20 spillere vil bli overført innen fire sider av ledelsen på Farmer Insurance Open og parallelt med banene på Dore Pines.

For ikke å nevne det berømte været i San Diego.

Andre runde startet med noe prognosemakerne ikke nevnte – den blå himmelen kikket gjennom skyene – og den totale mengden regn var mindre enn spådd, noe som gjorde fredag ​​til en av de villeste værdagene i historien til konkurransen.

Da den siste puddingen falt like før solnedgang, hadde bondedeltakerne sett sollys og skyer. Brisen blåste da ved 30 mph. Intermitterende regn. Hei (to ganger). Åh, og en regnbue.

Norges Victor Howland er halvveis til gullpotten – en 35 1,35 millioner sjekk – og venter på at bonden skal vinne etter 65-åringen i den sørlige banen i en alder av 7 år, noe som ga ham en 9-åring å matche og et slagleder over seks.

«Det føltes som om du hadde fire sesonger der,» sa første-kaptein Patrick Reid, som ble nummer to etter å ha bundet 72 i Sør. «Det er en av de dagene da du har ventet en sliping, og du vet at det er en maling å komme. Ærlig talt, vi er heldige på slutten av dagen, fordi det i går kvelds prognose sier, i dag ser ut som en vask.

Endelige lag ble avbrutt av en 49-minutters værforsinkelse på ettermiddagen, noe som økte manøvren.

Da spillet gjenopptok, presenterte begge Howland og Reed seg, mens den lokale Lepty trengte et par fugler i løpet av helgen.

Eight Birds of the South Howland inkluderte en 2-bunn for sitt siste hull, som fikk ham til å skille seg ut. Reid kan bli med ham hvis han ikke går til det 17. hullet etter omstarten.

READ  Punching -operasjoner fører til arrestasjon av 29 medlemmer av den ødeleggende opprøret

Et skudd tilbake med Reid var 2017 Bonde Champion John Rahm og Adam Scott, sammen med Tony Finaw, Ryan Palmer og Lando Griffin, som ble nummer to i sitt eneste bondeutseende for to år siden.

Rahm og Finav forbedret sin posisjon i Nord med 67 under 5 år, der den laveste poengsummen var 64 kort under 8 av Robbie Sheldon.

Den innsatsen satte Sheldon under 7 år, med Will Gordon og Peter Malnotti to sider bak lederne.

Alex Noran, som delte ledelsen den første dagen med Reid, tok 2 over 74 i Sør og slapp tre skudd fra ledelsen med de to andre.

Totalt 76 spillere gjorde kuttene, inkludert 26 under-1.

Mest bemerkelsesverdig blant dem er Bill Mickelson, en tre ganger vinner her, som spiller som sin 20. bonde siden hans siste seier.

Mickelson var en av dem som fremdeles spilte da hornet hørtes klokken 15:23 for å rydde banen.

For noen minutter siden tok Mickelson to skudd på kuttlinjen for det 16. hullet i South Bar-3. Han sto faktisk 13 meter over fuglepuddingen da hornet hørtes ut.

Da spillet startet igjen, sto Mickelson på toppen av Putin igjen og banket på den.

Den 18. av Bar-5 plasserte Mickelson seg 12 meter under hullet for en annen fuglepudding. Han sendte ballen til midten av cupen, i tillegg til å fullføre tallet lik 72.

Howland, 23, fra Oslo, Norge, som spilte sammen i staten Oklahoma, er en av de mest lovende unge spillerne på turen. Han har allerede vunnet to ganger, inkludert Mayagopa Golf Classic i forrige måned.

“Jeg har vært i Oklahoma de siste to ukene, og det var så kaldt,” sa Howland, “så jeg har øvd på tre, fire lag, og jeg tror det hjalp meg denne uken.

READ  Oslo, Coronadest | Private spillere tar opptil 2000 kroner for en koronatest. Nå kommer Bjørn Guldvog med klar beskjed

«Det var veldig kaldt og tydeligvis regn og hagl, så det å være norsk tror jeg også det hjelper. Ja, det spilte veldig solid og lagde litt pudding.»

Fra og med nr. 10 skapte Howland seks fugler i sine første 10 hull, som bare ble forstyrret av hans solo poji den 4. dagen.

«Å spille en hard golfbane og deretter spille bra gir meg den ultimate tilliten til at jeg spilte bra i dag,» sa Howland. “Du kan egentlig ikke falske det.

«Men dette er en annen dag i morgen, vi har to runder til, så det kommer definitivt ikke til å rulle og gi deg noe.»

Lørdagens prognose krever solskinn, selv om temperaturen forventes å være lik.

Hvis det tørker, vil ingen klage hvis temperaturen er på midten av 50-tallet.

«Det var litt tøft spill, tydeligvis, den sørlige banen sammenlignet med forholdene i Nord,» men Reid sa, «men samtidig hadde vi en tøff løype med rolige og stille forhold (torsdag). Det var en av de dagene.»

«Nå er alle i sør de neste to dagene og drar ut og skyter.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *