Norgesmesterskap med Johannes Boe

Johannes Boe kommer tilbake til konkurranse til helgen i NM i Øvrebø.

En første tur for verdens nummer én spiller

To måneder før starten av neste sesong, Johannes Poe Han kom tilbake med en veske på skulderen. Den fjerde store vinneren Krystallkule Sist vinter dukket ikke den skandinaviske skiskytteren opp med pistol på ryggen etter norgesmesterskapet i slutten av mars. I tillegg var andregangsfaren i sommer, stryningen ikke med på noen møter med landslaget sitt denne høytiden.

Johannes Thingnes Boe (NOR) © Reichert/NordicFocus

Trener alene fra begynnelsen av forberedelsene, samtidig som han oppfyller sin rolle som far, dette norgesmesterskapet Rulleski Denne helgen truer som en avgjørende test Johannes Poe, ivrig etter å kjenne formen hans mot lagkameratene. Det er to løp på programmet Øvrebø : A Sprint (09:45) Lørdag og ett Masseinnvielse (09.30) Søndag.

Johannes Poe La oss gå tilbake og legge merke til fraværetIngrid Dantrevold. En nordmann lider av luftveisinfeksjon: «Selvfølgelig er det synd, jeg ville konkurrere med andre lag. Men jeg må bekymre meg for helsen min og norgesmesterskapene kommer veldig snart.sa Ingrid Dantrevold I en pressemelding.

READ  Norgestur: Heider vinner 2. runde, avslutter lagarbeidet, Evenpole taper hodet

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *