Norsk Aston Villa-fan avslører fiktiv fotballekspert avslører Jack Graylish skade

Fantasifotballspilleren som skapte opprør da han avslørte skaden til stjernespilleren Jack Graylish, kjent som den norske Henning, skapte sin egen båt for å slå systemet.

  • Norges Aston Villa-fan kalt Henning kunngjør Jack Graylishs skade
  • Tre Villa-spillere og to støtteansatte fjernet Grealish fra fantasy-linjen
  • Endringer i rekkefølgen tillot Leicester City å strategisk bygge og slå Villa
  • Villa har nå forbudt spillere å bruke FPL og etterlyste en lekkasjeetterforskning
  • Men Twitter-brukeren som annonserte den greske bryteren sa: ‘Beklager, nei beklager’

Henning, kun kjent som en Aston Villa-fan fra Norge, er en fantasy-fotballspiller som forårsaket stor sorg da han annonserte stjernen Jack Graylishs kjeveskade – han sa ‘sorry, no sorry’.

Tre Villa-spillere og to støtteansatte i Premier League-klubben Aston Villa prøvde å dekke skaden til midtbanespilleren Graylish før han fjernet lagkapteinen fra Fantasy Premier League (FPL) -oppstillingen.

25-åringen ga uvitende ekte lagnyheter om at han neppe spilte, og deretter ble Hennings Twitter-konto fremhevet av FPL-innsideren, som strategisk forberedte seg på Leicester City og ga Villa en 2-1-remis.

Furious Villa-ledelsen har forbudt sine spillere og ansatte å delta i FBL, det offisielle fiktive ligakampen som drives av Premier League, mens Manchester City-sjef Pep Cardiola har kalt det ‘uetisk’.

Aston Villa-manager Dean Smith har bedt om en undersøkelse av lekkasjen, med Leicester-manager Brendan Rodgers som innrømmer å ha hørt rykter om Graylishs kondisjon før kampen på sosiale medier.

Henning, en 32 år gammel Villa-supporter som opprettet en Twitter-konto FPL-innside tidligere denne måneden, nektet imidlertid å be om unnskyldning for å ha annonsert en fotballspiller da en spiller ble droppet fra fantasielaget deres.

Tre Villa-spillere og to støtteansatte prøver å dekke over Aston Villa-midtbanespiller Graylishs skade før de fjerner lagkapteinen fra fantasilinjen.

Tre Villa-spillere og to støtteansatte prøver å dekke over Aston Villa-midtbanespiller Graylishs skade før de fjerner lagkapteinen fra fantasilinjen.

I et intervju med BBC Radio 1 Newsbeat forklarte han hvordan hans bot overvåker alle FPL-kontoer av nåværende Premier League-spillere og støtteapparat – og deretter tweets endringer i grupper for å hjelpe FBL-brukere med å endre bestillingen.

“Jeg kan forstå frustrasjonen, men det er allerede tilgjengelig informasjon,” sa Henning. ‘Jeg konfigurerer det og lager emballasjen på tweets.’

Han mistenker at Premier League-klubber allerede bruker denne informasjonen selv: ‘De vet at opposisjonsspillere spiller fiktiv fotball på ukentlig basis, og jeg kan forestille meg at det er en slags analytikere som allerede har tilgang til disse dataene i alle de store klubbene. . ‘

FPL-reglene sier at en bruker må fullføre et lag 90 minutter før starten på den første kampen i Premier League-runden.

Associated Press rapporterer at Villa-spillerne Matt Target, Connor Hurrien og Neil Taylor har fornyet FPL-troppene sine ved å fjerne Hellas fra oppstillingen.

Lag i FPL kan sees av ytterligere syv millioner brukere, inkludert Premier League-spillere fra rivaliserende klubber.

Disse endringene ble senere plukket opp av FPL Insider og twitret til 25.000 følgere.

Ved å gi ekte lagnyheter om at det ikke var sannsynlig at Graylish ville spille, ble Twitter-kontoen senere fremhevet av FPL-insideren, som ga Leicester City tid til å taktisk forberede og slå Villa 2-1.

Ved å gi ekte lagnyheter om at det ikke var sannsynlig at Graylish ville spille, ble Twitter-kontoen senere fremhevet av FPL-insideren, som ga Leicester City tid til å taktisk forberede og slå Villa 2-1.

Henning sa til BBC: ‘Jeg lurte på om Premier League-spillere eller ansatte tilknyttet klubbene kunne testes for å se om det var noen overføringer i FBL-spillet.

READ  Hvordan se live stream, tidsplan, tv-kanal, online

‘Opprinnelig var det veldig manuelt og vanskelig. Jeg måtte bruke timer på å finne ansatte og juniorspillere på Google og LinkedIn og Football Manager 21.

‘Dette er veldig forskjellig mellom klubber fordi noen klubber har nesten offisielle ligaer. The Wolves har en liga som i utgangspunktet er førstelagsspillere.

‘Everton hadde morsomme navn, og du må være veldig smart for å finne ut hvem de er.’

Villa-manager Smith sa etter Leicester City-kampen: ‘Det kom ut på sosiale medier (gledelig) jeg visste at det ikke kom til å spille.

‘Hvis det kommer ut av treningsfeltet vårt, vil jeg også finne ut hvor det kommer fra og fordømme hvem det kommer fra. Vi vil definitivt komme til bunns i dette. ‘

Selv om FBL-spillere ikke er utestengt fra å bruke det, angir vilkårene og betingelsene på nettsiden at ansatte (og nærmeste familiemedlemmer) i The Football Association Premier League Limited (og nærmeste familiemedlemmer) kan delta i spillet, men er ikke kvalifisert eventuelle premier. Hvis en slik person vinner en premie, vil prisen tildeles spilleren på neste plass.

Reklame

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *