Norsk opplæringsselskap Attensi samler inn 26 millioner dollar fra Lugard Road i New York City, DX Ventures – TechCrunch

Start på bedriftsopplæring Merk følgende – Opprinnelig med opprinnelse i Oslo, Norge – samlet inn 26 millioner dollar fra New York-baserte Lugard Road Capital, DX Ventures (et VC-fond støttet av Delivery Hero) og nåværende aksjonær Viking-prosjekt. Den nye finansieringen vil bli brukt til å utvide seg til Nord-Amerika og Europa.

Attensi bruker en liknende tilnærming til bedriftsopplæring, og plasserer ansatte i en 3D-simulering av arbeidsplassen og arbeidsprosessene. Konkurrentene inkluderer selskaper som GoSkills, Mindflash, SAP Litmos og Skilljar.

Da pandemien gjør alt kontorarbeid til digitale opplæringsplattformer så langt unna som denne posisjonen for å dra nytte av.

Dette er også et annet nylig eksempel på hvordan amerikanske initiativrike investorer “ser” etter oppstart i Europa, noe som legger press på lokale investorer.

“Med simuleringstrening har vi kombinert det beste fra arbeidsplasspsykologi med vår ekspertise innen simulering og manipulering for å skape en ny klasse med coachingløsninger,” sa medstifter og co-CEO i Attensi Trond Ace i en uttalelse.

Selskapet hevder å ha oppnådd en 63% sammensatt årlig vekstrate i årlige gjentatte inntekter. Kundene inkluderer Daimler Mercedes Benz, Circle K, Equinor, BCG og ASDA.

“Vi kunne ikke være mer glade for å investere i Attensi-teamet når de jobber for å forandre seg for alltid og forbedre bedriftens læring og utvikling gjennom Attensi-løsningene,” sa Doug Friedman, partner i Lugard Road Capital.

READ  Myanmar blokkerer Facebook ettersom motstanden mot kuppet vokser

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *