Norsk prinsesse Mette-Marit bryter wallop under ski før jul: rapport

Prinsesse Mete Merid / Instagram Prinsesse Mette-Marid

Kronprinsesse Mette-Merid Situasjonen i Norge er den samme.

Royal, kona til kronprins Hagon, ble alvorlig skadet i en skitur før jul i Utah, Norge, ifølge et lokalt salgssted. Se og hør. Han sies å ha kommet ned fra en heis med datteren prinsesse Ingrid Alexandra da skiene deres ble sittende sammen, og fikk Mette-Marid til å falle og bryte halen.

Se og hør Hendelsen ble rapportert å ha skjedd en natt på sykehuset før den kom hjem for å feire jul sammen med andre medlemmer av den norske kongefamilien.

Royal Court nektet å kommentere da folk ankom.

Prinsesse Mette-Marid, 47, er en erfaren skiløper, og hun har til og med vist frem talentet sitt på Instagram. Rett før jul 2019 delte han en interessant skivideo tatt av sønnen sin, Marius Bork Hibi, Hvor hun løper mot fjellet med adel. Videoen ble skutt i Utah, det samme stedet der den nylige ulykken fant sted.

Relatert: Princess Mete-Marid of Norway deler en oppriktig skitur-selfie – komplett med et søtt kyss!

Til tross for kunngjøringen høsten 2018 om at hun led av kronisk lungesykdom, bremset ikke prinsesse Mette-Marid. Royal har kronisk lungefibrose, en sykdom som oppstår når lungevevet blir arr og oksygentilførselen til blodet reduseres. Mayo Clinic. Det er for tiden ingen måte å reparere eller redusere lungeskaden.

«I mange år har jeg møtt helseutfordringer med jevne mellomrom, og nå vet vi mer om hva de er,» sa kronprinsesse Mete-Marit i en uttalelse. «Forutsetningen er at arbeidsevnen vil variere. Kronprinsen og jeg velger å rapportere dette nå, for i fremtiden vil det være behov for å planlegge perioder uten et offisielt program. Når det gjelder behandling og når sykdommen er mest aktiv, vil det være nødvendig.»

READ  For Paul McCartney var Beatles 'avgjørelse John Lennons skyld

Ragner Sings / WireImage Prinsesse Mette-Marid

Ikke nok MenneskerRoyals dekning? Registrer deg for vårt gratis Royals-nyhetsbrev Få de siste oppdateringene fra Kate Middleton, Megan Markle og mer!

Royal Court understreket at tidlig påvisning av sykdommen var «gunstig med tanke på prognosen».

«Selv om en diagnose som dette noen ganger kan begrense livet mitt, er jeg glad sykdommen ble oppdaget så snart,» sa Mete-Merid i en uttalelse. «Målet mitt er å jobbe og delta i et mer formelt prosjekt.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *