Norske myndigheter forbyr utenlandske casinosider i landet – nyheter i europeisk spillindustri

Studietid: 2 Minutter

Bush Gaming fullfører sin siste imponerende regulerte markedsutvikling ved å utnevne Denisa Asifova til sin nye juridiske president for å føre tilsyn med Bush Gaming sine juridiske forhold og støtte ytterligere ekspansjon av selskapet.

Denisa, utdannet ved Charles University, Praha og Universitetet i Oslo, har vært ledende innen juridiske anliggender i mer enn et tiår, med mange av sine viktigste profesjonelle erfaringer som sjef for Betson Group Legal Affairs.

Hennes ferdigheter innen ising, IP, lisensiering og e-handel og kontraktsrett vil spille en nøkkelrolle for å støtte Bushs forretningsutvidelse i en bransje der regulerte markeder stadig utvikler seg og endres.

Møtet sammenfaller med Bushs ambisjon om å gå inn på nye markeder og utvide sitt globale fotavtrykk. Syltetøyskrukker 2, Mount Magmas -jackpotterOg kommer Fett spor.

Donna Kelly, direktør for menneskelige ressurser i Bush Gaming, sa: “Med en vellykket og rask global ekspansjon bringer Denisa med oss ​​behovet for talentet og motivasjonen vi allerede har for å administrere og pleie de riktige menneskene.

“Det er veldig viktig for oss som selskap å følge de strenge og nødvendige reglene som gjelder på alle markedene vi opererer i, og vi håper at han kommer til å utmerke seg i sin nye rolle. Velkommen til Bush Gaming, Denisa!”

Bush Gaming Legal President Denisa Asefova sa: “Bush Gaming er et flott selskap med fantastiske og talentfulle mennesker som lager fantastiske produkter. Jeg er glad for å bli med Bush Gaming under den raske ekspansjonen og ser frem til å støtte selskapet for å nå sine mål.”

For å markere sitt tiårsjubileum i oktober i fjor, forbereder Bush Gaming seg på sine ekspansjonsambisjoner over hele Europa i de kommende månedene med mange flere nye markedsinnganger, noe som skaper vekstmoment oppnådd ved å kjøpe 2020-plattformen MGA og UKGC.

READ  La sorprendente reacción de Jimina Capristo cuando se le preguntó si se relaciona con Gustavo Conti a pesar de la crisis

Etablert som en av bransjens mest underholdende leverandører, inneholder Bush Gamings innhold prisbelønte Dinopolis Og Jammin krukker 2, Bor i lobbyene til ledende operatører som Casumo, Lyovegas, Entein, The Rank Group og Norsk Tipping.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *