Norske tjenestemenn jobber med kommandostrukturen og brannvesenets prosedyrer

Norge – Bydirektør Dennis Lajoy og brannvesenet Denis Yates gjennomgikk kommandostrukturen og prosedyrestandardene for den norske brannvesenet med velgerne torsdag kveld.

Lagoi sa at han sjekket byens arkiv for dokumenter om hvorvidt frivillighetsdivisjonen var en del av byen eller en egen organisasjon da den startet. Det han oppdaget var ufullstendig og hadde mange smutthull.

De eldste dokumentene han fant dateres tilbake til 1829. De 14 reglene som inngikk i dokumentet, omfattet ikke tilsyn fra byen. Det neste dokumentet han fant inneholder regler og forskrifter fra 1996 og andre som ble vedtatt i 2007.

Yates sa at hans ansatte har oppdatert disse reglene og etablert nye retningslinjer for standarder for prosedyrer i hans avdeling. En av de store endringene fra retningslinjene for 2007 er å utnevne, ikke velge, brannslokkingssjefen, som velgerne gikk med på på bymøtet.

I henhold til utkastet til ledelsesstruktur som Lajoie og Yates har jobbet med, utnevnes presidenten årlig av Select Board og rapporterer til bysjefen. Administrasjonen vil ha en visepresident og opptil to sjefassistenter som får lønn og tjener i tre år.

I en annen sak på styremøtet gjennomgikk regnskapsfører Tim Gill fra Runyon Kersteen Ouellette i South Portland 2020-revisjonen.

«Balansen i det generelle fondet er veldig god og har steget de siste årene,» sa Gill.

Fondet har omtrent 5 millioner dollar. I 2016 var det mindre enn 3 millioner dollar.

Skatteinntekter, spesielt forbruksavgift, oversteg forventningene med mer enn $ 340 000, og internasjonale offentlige inntekter var også høyere enn forventningene fordi statens inntektsdeling var høyere enn forventet. Utgiftene var også mindre enn de budsjetterte beløpene.

Langsiktig gjeld steg da byen utstedte nye veiband i 2020.

READ  Minister Wallon -president Elio Di Rupo besøker Colroit i Hull! (bilder og video)

I andre saker har styret godkjent skjenkebevilling og en ølvogn for Norway Country Club. Hun godtok også en gave på $ 100 fra Paula og Kent Brozan for et brannkjøretøy.

Selectmen godkjente også et bud på $ 287,380 fra Bedard Excavation for å gjenoppbygge Huntington Street. Bedards var det laveste av syv bud, som steg til $ 396 920.

Lajoie kunngjorde at Norge har mottatt et Stream Crossing Grant for å forbedre offentlig infrastruktur for $ 85.000. Midlene vil bli brukt til å erstatte epididymis på Morse-koden.


Bruk skjemaet nedenfor for å tilbakestille passordet ditt. Når du sender konto-e-posten din, sender vi en e-post med en tilbakestillingskode.

«Tidligere

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *