Norway Tour – Alexander Christoph vinner på hjemmebane

(Belka) Alexander Kristoff (Intermarch – Vandy Cobert) økte antallet etappeseire til ni på norgestouren, som han vant i siste runde i Stavanger søndag. Den 34 år gamle rytteren, som løp fortere enn britiske Ethan Vernon (hurtigsteg alfavinyl) og Dan Mates Bederson (Trek-Sekafredo), har nå rekorden for flest treff på en norgesturné med ni buketter. Én mer enn sin landsmann Edwald Boson Hagen.

«Denne situasjonen har krysset huset mitt i dag, og jeg er veldig glad for å ha vunnet her i Stavanger,» sa Alexander Christoph i sin lagmelding. «Jeg kjenner denne finalen fordi veiene er kjente for meg, men jeg har vunnet der mange ganger tidligere, men det er ikke slik forrige sesong, og det er derfor jeg er glad for å doble denne gangen. .Spesielt med Mats Federson , vi var på hals og hals den siste hektaren. Men til slutt var jeg veldig rask i dag, og jeg klarte å fullføre dette løpet på best mulig måte! «. (Belka)

READ  Hvordan fikk Bolton Wanderers fans i Norge, Argentina, Thailand og Belgia?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *