Norwegian Cruise Line Holdings donerer til Longshoremen

Norwegian Cruise Line Holdings fortsetter å ta til orde for cruiseindustrien og tilbake til cruise.

Selskapet, som driver Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises og Regent Seven Seas Cruises, har donert $ 100.000 i Visa-gavekort som et tiltak for å støtte Longshoremen’s International Local 1416 Association, som betjener PortMiami og har blitt negativt påvirket av USAs midlertidige stopp. cruise på mer enn ett år.

Reklame

Selskapet avduket også Safe to Sail-kampanjen, som er “et populært initiativ for å oppfordre lovgivere til å la cruise gjenoppta i USA i juli og gjenopprette hundretusenvis av jobber, inkludert stevedores, ble berørt under suspensjonen av cruise,” sa nordmannen.

Fra og med 25. juli skal Norwegian Cruise Line fortsette seilingen med Norwegian Jade, Joy and Gem, som alle vil operere under det nye SailSAFE helse- og sikkerhetsprogrammet, som er designet for å sikre passasjeres sikkerhet under pandemien.

Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises og Regent Seven Seas Cruises har også sendt et brev til Centers for Disease Control and Prevention der de ber om tillatelse til å starte seilingen på nytt i USA i juli.

“Suspensjonen av cruise som opererer fra amerikanske havner har en ødeleggende effekt på hele cruisesystemet som består av amerikanske havner, arbeidskraft, transport, reisebyråsamfunnet, handel, små bedrifter og andre relaterte næringer, noe som resulterer i et estimert tap på flere hundre, ”Sa Frank Del Rio, administrerende direktør i Norwegian Cruise Line Holdings Ltd.: Tusenvis av amerikanske jobber og milliarder dollar for den amerikanske økonomien,“ Vi må sette alle i cruisesystemet tilbake i arbeid, inkludert stevedores. Vi tror vi kan tilby en unik trygg og sunn ferieopplevelse med SailSAFEs robuste og omfattende helse- og sikkerhetsprogram, inkludert obligatoriske vaksinasjoner sammen med flere ekstra beskyttelseslag. Vi ser frem til å bli med resten av reise-, turisme- og gjestfrihetssektoren i å delta i denne neste fasen av vårt lands utvinning, ikke bare ved å returnere tusenvis av amerikanske jobber, men også ved å bidra på nytt til den amerikanske økonomien. “

READ  Fuel Rising Fury i Ludhiana City, Energy News, ET EnergyWorld

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *