Nothing Phone 2 vil være en avansert smarttelefon med en Snapdragon 8-brikke

På MWC 2023 er det ingenting på messen som gir en viktig kunngjøring: den neste smarttelefontelefonen (2) vil bli drevet av en Snapdragon 8-seriebrikke.

Kreditt: William ZIMMER / Phonandroid

Med alle kunngjøringene som ble gjort på MWC Barcelona, ​​ønsket ingenting å holde seg unna media denne uken, så det lanserte en teaser-kampanje for den kommende telefonen (2). Den britiske produsenten Carl Pei kunngjorde offisielt Den neste smarttelefonen vil være en avansert enhet. Så den bekrefter sine tidligere rapporter om at den ble hypet som en veldig «premium» smarttelefon.

For å konkurrere med de beste Android-smarttelefonene på markedet, Nothing Phone (2) vil bli drevet av en Snapdragon 8-serie-brikkeMen vi vet fortsatt ikke den nøyaktige spesifikasjonen til appen.

Les mer – Nothing Phone (1) får Android 13 med mange nye funksjoner

(2) Hva er appen for Nothing Phone?

For noen dager siden, på MWC 2023-arrangementet, dukket ingenting opp først etter at Qualcomm bekreftet at Snapdragon-satellittteknologien, som ville tillate nødanrop i områder uten nettverk, ville være tilgjengelig i neste generasjon smarttelefoner fra produsenten.

å jobbe, Snapdragon Satellite krever et Snapdragon X70-modemDen finnes foreløpig bare på Snapdragon 8 Gen 2. Brikken har blitt brukt i alle avanserte Android-smarttelefoner siden begynnelsen av året, og Galaxy S23 fikk også en spesialutgave kalt «For Galaxy».

Så vi vet nå at Nothing Phone (2) i det minste vil være utstyrt med Snapdragon 8 Gen 2, men dette er fortsatt ikke sikkert. Han er en Qualcomm forbereder en enda kraftigere Snapdragon 8+ Gen 2-brikke, hvor dette kan være tilfelle. Tidligere rapporter indikerte imidlertid at Qualcomm vil være foran sin vanlige tidsplan i år, med neste Snapdragon 8 Gen 3 utgitt litt tidligere enn forventet.

READ  Den sprø historien om denne iPhonen som falt i vannet for 10 måneder siden...

Nothing Phone (2) vil bli utgitt i flere land, inkludert USA, og kommer en gang mellom juli og september i tredje kvartal i år. Det er litt foran Snapdragon 8 Gen 3Så alt tyder på at ingenting trenger å være på linje med andre smarttelefonprodusenter Bruk Snapdragon 8 Gen 2.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *