Novak Djokovic benekter kalenderen grand slam da Daniel Medvedev dropper verdens nummer 1 i rette sett

D.Verdens to beste menn jager sin egen historie på US Open -finalen i kveld.

Novak Djokovic er en vinner fra en Grand Slam i kalenderen, og en historisk 21. major, Daniel Medvedev på tvers av nettet som prøver å få en bestemt russer en første Grand Slam.

Djokovic kan bli den tredje mannen etter Dodge Budge (1938) og Rod Laver (1962 og 1969) som slo alle fire majorene på ett år. Medvedev håper å være heldig for tredje gang i en stor finale.

Djokovic hadde en mer klissete vei til finalen enn tidligere år. Han kom sist i sin semifinale ding-dong med fjerde sete Alexander Sverev.

34-åringen har overgått Roger Federer og Rafa Nadal på rekorden mer enn Calendar Grand Slam nær den 21. major-landingen.

“Jeg vet at vi vil snakke om historie. Jeg vet at det er i orden,” sa Djokovic. “Jeg skal gjøre denne turneringen til min siste, fordi den er en av de viktigste i karrieren min.”

Medvedev, derimot, gikk videre til finalen, droppet bare ett sett og la på et brutalt tennishow, som så ut til å være den mest spennende muligheten på turen.

“Jo mer du mister noe, jo mer vil du vinne … Jeg tapte to finaler. Jeg vil vinne den tredje,” sa han i 2019 mot Natale i New York. Djokovic i finalen i årets Australian Open.

Serberen hadde ingen problemer med å se Medvedev i rette sett på Melbourne Park i januar, men 25-åringen viste nå Djokovic rastløs av sin alvor.

READ  Manchester United-spillersalg kan avgjøre neste overgang til Jadan Sancho - Richard Bay

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *