Novak Djokovic hyllet til slutt Roger Federer

Tjuefire timer senere ble pensjonisttilværelsen kunngjort Roger Federer, Novak Djokovic Endelig ble fredag ​​med på de mange hyllestene til tennislegenden tidligere på dagen.

I en melding lagt ut på Instagram-siden hans sa Novak Djokovic: «Over et tiår med utrolige øyeblikk og sammenstøt«Med Roger Federer.

«Roger, det er vanskelig å etterleve dette og sette ord på alt vi har delt i dette spillet«, skrev serberen på det sosiale nettverket, dagen etter hyllestregnet fra tennis- og sportsverdenen.

«Livet ditt har satt tonen for å utmerke seg og dominere med integritet og ro.«Djokovic, som møter Federer i London til neste Laver Cup (23.-25. september i London), vil være en del av et europeisk lag som inkluderer Roger Federer – som skal spille sin siste kamp der. , Rafael Nadal og Andy Murray , Federers reaksjon på pensjonering venter fortsatt.

Djokovic, en av sveitsernes topprivaler sammen med Rafael Nadal, kommenterte ikke på Twitter- og Instagram-kontoene sine torsdag, i motsetning til spanjolen, som roste ham.Venn og rival«Han gikk med på at han ville være»Jeg skulle ønske den dagen aldri kom«.

stillhet»Joko«Utløste debatter på sosiale nettverk, og overrasket til og med serbiske medier som den daglige Kurir.»Novaks melding til Federer mangler«, skrev avisen på sin nettside, en «Noel er alltid stille«.

Imidlertid var Djokovic svært komplimentert av Federers ferdigheter for noen år siden («Man kan ikke la være å lure på om han er fra samme planet«).

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *