Nuki Smart Lock 3.0 og dens bro

Oppdagelse og utpakking

Oppdag Nuki Smart Lock 3.0 og dens bro

I dag oppdager vi merket Nuki med testen av den tilkoblede låsen Smart lås 3.0 og hans bro. I de kommende ukene vil du også få muligheten til å oppdage to andre produkter fra det østerrikske merket, nemlig tastatur akkurat som ham sensordør. men tilbake til vår tilkoblede lås.

For tiden til salgs på Amazon til prisen av €214,98kombinasjonen Smart lås 3.0 og hans bro er også tilgjengelig på den offisielle nettsiden, til prisen av €149 bare for låsen. La oss nå sammen se hvordan det fungerer og hvilke funksjoner det har.

utpakking

Det blir to bokser her å gre. La oss starte med Smart lås 3.0 som vi finner registrert på forsiden, under navnet til merket. Vi finner også et vakkert bilde av låsen, hvit her. Til høyre vil vi igjen ha en visuell med et lite forklarende opplegg for installasjonen, applikasjonen, tilgjengelig i Spillebutikk, itunes og Huawei (ja, ja), for ikke å snakke om Apple HomeKit-støtte, men ingen Alexa på programmet, ikke engang Google Assistant. Til venstre finner du noen indikasjoner på engelsk om funksjonene som tilbys av Smart lås 3.0 og til slutt, på baksiden, på 7 forskjellige språk, vil vi finne andre indikasjoner som innholdet i esken, det faktum at det er avgjørende smarttelefon, behovet for å bruke Bluetooth, mens broen har trådløse muligheter.

La oss nå snakke om den firkantede boksen til broen hvor vi på forsiden finner navnet på merket så vel som produktet, uten å glemme en visuell. Til høyre vil et diagram fortelle oss hvordan du installerer sistnevnte, og husk at den lar deg operere på Wi-Fi, mot en Bluetooth bare uten at sistnevnte er koblet til en stikkontakt. Til venstre, der også på engelsk, vil vi ha en liten lesning om funksjonaliteten, og til slutt, på baksiden, også på 7 språk, vil vi vite innholdet i boksen, dens kommunikasjon og den optimale avstanden som kreves for å operere. med låsen, det vil si maks 5 meter.

READ  Jabra Elite 75T-hodetelefoner for mindre enn €100 hos Darty

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *