Nuno Esprito Santo er utnevnt til den nye Crystal Palace Manager

Nuno Esprito er i ferd med å komme raskt tilbake til Premier League-ledelsen med Santo Crystal Palace.

Den tidligere ulvenes hovedtrener er nå i avanserte samtaler med palasset og er nær ved å bli utnevnt om tre uker. Etter at han ble overrasket av Molinex.

Slottet vurderer flere kandidater Etter avgang av Roy Hodgson På slutten av sesongen, Forhandler med Frank Lampard Det fører også tilsyn med Burnleys Sean Dyce, Swanseas Steve Cooper og Barnsleys Valerian Ismail.

Nuno vokser nå inn i deres foretrukne mål, og det er underforstått at en kunngjøring kan komme i helgen og forhandlinger om en avtale er nå i gang.

Portugiserne intervjuet også Everton tidligere denne måneden, men Palace flytter for å bringe Nuno til Selhurst Park.

Palace bekreftet nylig tilstedeværelsen av mange spillere fra kontrakten, inkludert Andros Townsend, Gary Cahill, Joel Ward og Scott Dan, som i forrige sesong hadde et av de eldste lagene på den engelske toppflygningen.

Den belgiske internasjonale Christian Pentec signerte en ny kontrakt i forrige uke, og ga nye vilkår til andre spillere, men den nye manager vil spille en nøkkelrolle i å endre troppen foran neste sesong.

Deres beste angripende midtstopper, Eperechi Eesum, forventes heller ikke å spille igjen før neste år etter en Achilles-skade på trening.

Nuno, 47, forlot ulvene etter gjensidig avtale Før sesongens siste kamp mot Manchester United I Premier League er han fast bestemt på å komme raskt tilbake til ledelsen.

Hvis han blir utnevnt, vil han erstatte Hodgson, som sluttet i forrige måned etter at kontrakten hans gikk ut.

Selv om Nuno utholdt en tøff siste 18 måneder i Wolves, var hans periode en stor suksess etter utnevnelsen i mai 2017.

READ  George Bruchaka dejará de ser el técnico - todas las noticias vienen del Independiente

I sin første sesong ledet han klubben til tittelmesterskapet, deretter til to syvende plasser i Premier League, en FA Cup-semifinale og en Europa League kvartfinale.

Tidligere keeper Nuno Porto har også klart Valencia og Rio Ave.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *