Ny grense for spam? Nå kan til og med salat sende e-post | Grønnsaker

Navn: Salat.

Alder: Omtrent 2000 år gammel dukket det opp i Persia.

Søster: Spinachia oleracea.

Utseende: Blad, grønt, festet.

Hvordan er det koblet sammen? Trådløst.

Hva er koblet til trådløst? Å sende e-post.

Jeg ser. Hvordan skjer dette? Med en kombinasjon av nanoteknologi, infrarøde oppfinnere og mobilnettverket, hvis det er fornuftig.

Vet du hva det betyr? Salatområde. Hvorfor spinat skal motta e-post? Ikke vær morsom – den får ikke e-post.

Beklager selvfølgelig ikke. Det sender dem.

Sender salat e-post? Til hvem I dette tilfellet, mest til forskere ved Massachusetts Institute of Technology (MIT). Det var salatplanter Designet for å fungere som selvgående bilmodeller i omgivende grunnvann.

Hva betyr det? Dette betyr at den spesialformulerte salaten er i stand til å gløde med en intensitet som er sammenlignbar med mengden av nitroaromatika ekstrahert fra røttene til de enveggede karbonnanorørene i bladbladet. Så sender den en e-post.

Så langt er jeg med deg, ikke engang et skritt. I utgangspunktet overvåker anlegget kontinuerlig grunnvann for spor etter visse kjemikalier som brukes i eksplosiver.

Ble de intervjuet mye for denne jobben før de ga opp greenene? «Planter er de beste analytiske kjemikerne,» sier professor Michael Strano, forskningssjef. «De har et omfattende rotnettverk i jorden, som kontinuerlig modellerer grunnvann, og har en måte for egenmakt å føre vannet til bladene.»

Hvordan kommer det til der bombene først landet? Dette er bare en mulig applikasjon blant mange. «Planter er veldig miljøvennlige,» sier Strano. «Hvis vi tar i bruk de kjemiske signalbanene, er det rikelig med informasjon å få tilgang til.»

Det ser definitivt ut som sofistikerte ting. Faktisk ble MIT-studien gjennomført i 2016, men er nyere Artikkel i Euronews Historien ble viral på grunn av spinat og e-post.

READ  USA oppfordrer Ukraina til å forhandle med Russland

Det jeg forteller deg: jeg kunne ikke tro det Mange e-postmeldinger i innboksen min kom fra spinat. Ja, mange slike ideer.

Du tenker: Hvem skrev dette tullet? Noe salat? Ikke undervurder salat – Forskere har funnet ut at salat også kan omdannes til karbonnanark for å hjelpe drivstoffceller til å bli mer effektive.

Er ikke salat bra? Veldig lett å overdrive.

Fortell meg: “Hei, jeg håper du har det bra. Størrelsene på de nitroaromatiske partiklene er ensartede. Gi meg beskjed hvis du trenger noe annet. Ting er sprøtt her !! Vær forsiktig, salat x. ”

Ikke si: «Salat, send meg tekst.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *