Ny informasjon om Teracrystal raids, Pokémon Hom og Pokémon Unite

Ny informasjon om Paldea-regionen og Teracrystal-raid fra Pokémon Scarlet og Pokémon Purple-spill ble avslørt i dag. Detaljer om nettspill, Pokémon HOME-kompatibilitet og arrangementer i Pokémon UNITE har også blitt delt.

Pokémon United

For å feire utgivelsen av nye avdrag i Pokémon-serien, vil en spesiell begivenhet i spillet bli holdt fra 18. november 2022 til 1. november.Ahem februar 2022 i Pokémon ENHET. Spillere vil kunne motta blant annet moteartikler og klistremerker til sitt Unit-bilde med temaet Pokemon Scarlet og Pokemon Purple.

Av 1Ahem januar 2023, spillere av Nintendo Switch-versjonen av Pokémon ENHET hvem skal ha backup av scarlet pokemon eller av lilla pokemon Du kan motta moteartikler som ligner på antrekkene til hovedpersonene i disse nye spillene!

Pokemon Scarlet og Pokemon Purple

Scarlet Book og the Purple Book, som vil vises i henholdsvis Pokémon Scarlet og Pokémon Purple, ble skrevet for lenge siden. De samler rapporter om en ekspedisjon som gikk gjennom et uutforsket område i Paldea-regionen, men sannheten til historiene de inneholder er fortsatt usikker. Pepper skilte seg aldri med kopien av boken hun eide.

Scarlet Book og Purple Book er fylt med øyeblikksbilder og skisser av ukjente skapninger. Selv om sjeldne rapporter om lignende skapninger har blitt gjort de siste årene, forblir deres biologiske egenskaper et mysterium.

  • Monsteret kjent som Fort-Ivoire

Scarlet Book forteller angrepet på leteteamet fra dette grusomme monsteret. Den ville ha brukt sin gigantiske kropp og sine enorme hoggtenner til å skade et av ekspedisjonens medlemmer alvorlig.

  • Monsteret kjent som Iron Wheel

The Purple Book forteller at dette monsteret kan krølle seg sammen og angripe mens det ruller, og etterlater seg et spor av øde.

READ  Ingenting avslører den overraskende designen til den første smarttelefonen

Delta i Dark Crystal Teracrystal-raid

Under eventyret deres i Paldea-regionen kan spillere komme over andre svarte krystaller enn de de må samhandle med for å delta i Teracrystal-raid. Pokémonene i disse Dark Crystal-raidene er kraftigere enn de i vanlige raid og vises bare i en begrenset periode. Å beseire disse Pokémonene gir også mye bedre belønninger.

  • Charizard with the Mighty Insignia vil dukke opp i Dark Crystal Teracrystal-raid[1] !

Charizard vil dukke opp i Dark Crystal Teracrystal-raid i to perioder: 2.-4. desember 2022 og 16.-18. desember 2022. Charizard er vanligvis ikke til stede i Paldea, og den som dukker opp under denne hendelsen er en Teracrystal-type.

  • Dark Crystal Teracrystal Raids vil bli tilgjengelig når spillere har fullført visse hendelser etter slutten av spillet. De som ikke har fullført disse hendelsene vil fortsatt kunne delta i disse Teracrystal Raids ved å bli med andre trenere og trenere takket være flerspillermodusen.

Hendelsesbaserte Teracrystal-raid mot spesifikke Pokémon- eller Teracrystal-typer

Etter utgivelsen av spillene scarlet pokemon Y lilla pokemon, vil hendelsesbaserte Teracrystal-raid tillate deg å kjempe mot spesifikke Pokémon oftere eller Pokémon med bestemte Teracrystal-typer. Krystallene knyttet til disse hendelsesangrepene kan virke vanlige ved første øyekast, men de er faktisk omgitt av en mystisk aura.

Eevee Raids vil finne sted mellom 25. og 27. november 2022 og vil markere starten på Teracrystal Raids Event. Under disse raidene vil Eevee med ulike typer Teracrystal dukke opp oftere i Teracrystal-raid.

Biter, en nyoppdaget Pokémon!

Biter, en Pokémon med to former, ble avslørt denne helgen.

Biter (brystform)
Biter gjemmer seg i solide kister. Disse tunge tilfluktsrommene gir deg sterke forsvar, men de bremser også bevegelsene dine, noe som gjør det vanskelig å komme seg rundt. I Chest Form blir Biter ofte forvekslet med en antikvitet, og det er ikke uvanlig at folk tar den med hjem eller selger den til en antikvitetshandler ved en feiltakelse.

READ  OnePlus presenterer sin nye smarttelefon, 10T

Biter overfaller folk og Pokémon som kommer i nærheten av den. Deretter bruker han spektralenergien sin til å kontrollere målene sine og tvinge dem til å samle mynter. Biter foretrekker å gjemme seg på bortgjemte steder, som varehus eller bakrom med lite trafikk. Denne taktikken lar ham holde folk og Pokémon under hans kontroll så lenge som mulig.

Kategori : Pokemon skattekiste
Fyr : Spektrum
Størrelse: 0,3m
Vekt : 5,0 kg
talent: fobisk

Biter (gåform)

I denne andre formen gjemmer ikke Biter seg i skattekister. De er også mindre enn jevnaldrende og bærer bare en mynt på ryggen. Selv om de er til stede overalt i Paldea, er det ingen som har klart å fange dem ennå, fordi de stikker av så snart de ser en trener.

kompatibilitet med Pokémon START Y Pokémon GO

Den siste Battle Stadium-statistikken fra scarlet pokemon Y lilla pokemon vil snart være synlig på mobilversjonen av Pokémon START. Du vil kunne se trenerrangeringer, en liste over de mest brukte Pokémonene, informasjon om nettkonkurranser og mer. Du vil også kunne se de mest brukte evnene, talentene og gjenstandene i kamp. Denne kampdataoppdateringen fra Pokémon STARTplanlagt til 2023, vil den tilby deg nyttig informasjon slik at du kan nyte disse verkene enda mer.

kompatibilitet mellom scarlet pokemon, lilla pokemon Y Pokémon START er planlagt til våren 2023. Etter å ha synkronisert ett av disse spillene med Pokémon STARTdu kan overføre Pokémon fra scarlet pokemon Y lilla pokemon mot Pokémon STARTog send visse Pokémon fra tidligere spill til Paldea-regionen.

Det ble også bekreftet at ved synkronisering scarlet pokemon Y lilla pokemon med Pokémon GOspillere vil kunne motta Mordudor (Walking Form) inn Pokémon GO.

Motta Motismart-deksler i spillet!

Spillere med en redning Pokémon Legends: Arceus, Pokemon Shiny Diamond, Shiny Pearl Pokémon, pokemon sverd, Pokémon Shield, Pokémon Let’s Go: Pikachu, Hvor Pokémon Let’s Go: Eevee på din Nintendo Switch-konsoll kan du motta Motismart-deksler med design inspirert av spillene som tilsvarer lagringene dine.

READ  Politiet arresterer hackere bak falske Apple-støttesider

Oppdateringer og nettspill

Oppdateringer er planlagt for scarlet pokemon Y lilla pokemon etter hans løslatelse. Den første av disse, versjon 1.0.1, vil være tilgjengelig den dagen spillet lanseres. Denne oppdateringen lar deg nyte funksjoner på nettet, så det anbefales å laste den ned før du begynner å spille.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *