Ny seier for Tim Merlier i Fourmeese Grand Prix: «Jeg hadde mye kraft»

Som tidligere år fant Formis Grand Prix sin epilog i en storspurt vunnet av Tim Merlier. I den andre scoret Gerben Thijsen en dobbel for Belgia i Northern Semi-Classic.

Nederlenderen ble vist for bare andre gang siden seieren i Glasgow for en måned siden.

Fem mann ledet den andre delen av løpet, Enzo Baleni, Petr Geleman, Gage Hecht, Maxime Jarnet og Dries de Bond, den siste som utfordret pelotonen, Mathieu van der Boel som prøvde å bli med hans belgiske lag. .

Den tidligere belgiske mesteren måtte til slutt gi seg i starten av den siste runden av den lokale kretsen, ti kilometer fra slutten. I dette var Yves Lampaert, etter kompisen Tim De Clercq, svært aktiv i å lede sprinten, for med Fabio Jakobsen og Tim Merlier hadde Soudal Quick-Step-laget utvilsomt to av de beste ressursene. .

Europamesteren stilte seg også til tjeneste for belgieren, som tok sin niende seier for sesongen på Formis, og lagets 46.

«Telaget gjorde en god jobb i dag, og jeg må takke alle lagkameratene mine for arbeidet deresCameron forklarte Vandenbroucks kamerat. Jeg hadde også gode følelser og mye selvtillit, noe som hjalp meg da jeg mistet lagkameratene mine på den vanvittige siste kilometeren. Jeg startet sprinten på distanse, men jeg hadde mye kraft, nok til å holde tempoet, noe som gjør meg veldig glad. Jeg ser nå frem til mitt neste arrangement, Slovakia-turen.

READ  Hundre: Chris Benjamin fyrer Birmingham Phoenix for å slå London Spirit

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *