Ny skade og «verste signering i Serie A»: Divock Origis forferdelige AC Milan-debut

Men når vil vi (igjen) se den ekte Origi? I sommer skapte hans ankomst til AC Milan mye spenning. Det var mange grunner. For det første var han fri fra mye konkurranse i Liverpool. En alternativ status ga ham en legendarisk status som gledet den røde hæren som utakknemlig. Beundret og bortskjemt har supersuben ikke hatt spilletid, spesielt de siste årene. Da han kom inn i starten, kunne han gni skuldrene med en kraftig, men aldrende spiss i rollen som Olivier Giroud. En sunn rivalisering som ville gi mer spilletid for Roberto Martinez å gå tilbake til papirene sine.

To måneder etter signering er det vanskelig å finne grunner til tilfredshet nå. Fordi tilhengerne undervurderte én viktig ting: Divock Origi er skjør. Selv om alt førte til å tro at han ville starte mot Sampdoria, gikk han endelig glipp av denne lørdagen. Skyld på smertene og trettheten han klaget over under treningen. I utgangspunktet var Stefano Pioli optimistisk «Han burde være veldig kort til onsdag i Champions League, men det blir bra mot Napoli denne helgen.», sa treneren til Rossoneri. En dag vil være nok til å forstå at det vil ta mer tid å revurdere spilleren hans.

Retur til Belgia for behandling

I fjor ble spissen, som trente i LOSC, skadet på slutten av sesongen med Liverpool. Ifølge Gazzetta dello Sport er hans nåværende tretthetsskade nært knyttet til tilbakeslaget hans i fjor. Men fra Milanellos side kan vi forsikre deg om at han er medisinsk frisk fra muskelproblemene sine. Spilleren vil bli tatt hånd om av landslagets medisinske stab, etter avtale med Rossoneri-leger, for å prøve å diagnostisere en fysisk lidelse.

READ  Hva om Vanakens overgang til West Ham er en bøtte?

Italienske medier melder også at han ikke vil være tilgjengelig med Devils for å spille i League of Nations. «Dårlige nyheter for den 27 år gamle spissen siden han har en god sjanse til å bli plukket ut», men ifølge våre kolleger. Målet var å se fremgangen hans i et nytt miljø for å observere fremgangen hans. Til slutt skjer det ingenting. Han kommer tilbake til Italia etter Nations League-kampene. Evaluering gjøres på det tidspunktet.

«Sesongens verste signering»

I sommer ble den belgiske landskampens overgang (gratis) til de italienske mesterne hyllet av media. I dag har de fleste snudd kåpene. Det har nok en gang bevist at den ene dags sannhet ikke er den neste i fotballens verden. «Serie A: Ingen tvil om identiteten til sesongens verste signering i Divock Origi».Den italienske journalisten Alvise Cagnazzo kom med løftet i en artikkel i Daily Mail. «Belgieren forlot Liverpool i håp om å sikre seg en startplass i en større klubb, men overgangen til AC Milan har vært en katastrofe. Som 27-åring må enhver spiller, spesielt en spiss, være på topp. Form. Men Origi er allerede ved et veiskille i karrieren. ser ut til å være på en nedadgående kurve.»

Kraftig kritikk uten mye finurlighet som virker prematur. Hvis han ikke har scoret ennå, har Divock Origi bevist i løpet av kampen at han kan være nyttig for Pioli. Det er bare én ting den mangler: rytme. For å finne ham må han unngå skader. Den gode og dårlige nyheten er at laget klarer seg helt fint uten ham. Så han kan bygge seg opp igjen uten press og komme tilbake når laget trenger ham. Men denne gangen dannes det et ledd. Og ikke ved marginalisering vil han forstyrre hierarkiet. Enten det er Liverpool eller Milan, en ting er sikkert: tiden renner ut for vinterens verdenscup.

READ  Anderlecht vender endelig tilbake til Charleroy (1-3) seier, Sergio Gomez gir ham et dobbelt århundre

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *