Ny trøyesponsor i 2024 for Anderlecht

Lynrask for våre to ledende klubber: Anderlecht og Brugge. Bellefius Bank avslutter sponsing av fotballklubber Kontrakter med innbyggere i Brussel og Brugge vil ikke bli fornyet. Anderlecht må finne en ny trøyesponsor i 2024, med kontrakten med Brugge som utløper allerede i 2023.

Ifølge Marc Raisière, administrerende direktør i Belfius, er ikke sponsing i fotball nok. «Hva kan vi redde? Han fortalte våre kolleger Gratis. Vi har bestemt oss for å slutte å sponse fotball i både Anderlecht og Club Brugge. Jeg ønsker kun å sponse idretter som gir oss nok. For eksempel hockey.

Ifølge noen kilder vil avtalen med Belfius gi Sporting 2,5 til 3 millioner euro per år. Som vi vet er det ikke Belfius-merket som vises på klærne til Anderlechtois, men fondsforvalteren Candriam (partner i Belfius-gruppen) og forsikringsselskapet DVV (et av dets datterselskaper) og det veksler. Etter Belfius har den tidligere General Bank, nå BNP Paribas Fortis, vært skjortesponsor i nesten 40 år. Den første skjortesponsoren var Belly-Vue, brygget av tidligere president Constant Vanden Stock.

Anderlecht utelukket ikke muligheten for en annen type partnerskap med Belfius. Akademiene i Anderlecht og Brugge bærer navnet Belfius.

READ  Sepp Blatter: Tidligere FIFA-sjef innfører nytt forbud mot fotball på seks år og åtte måneder for brudd på protokollen | Fotballnyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *