Ny Windows «Canary Channel» bringer store endringer til Dev Channel Experts

Windows Insiders får en ny Canary-kanal og en omstart utviklingskanal. Sammen med kunngjøringen sa Microsoft at noen justeringer vil bli gjort: flytte den nåværende Insiders-utviklerkanalen til den nye Canary-kanalen og endre serien med byggekanaler.

Microsoft gjorde en flott annonse til dine Windows Insiders i dag, selv om det stort sett vil påvirke de på Dev Channel. For det første introduserer programvareselskapet en ny Canary Channel for Windows Insiders, som er et spennende sted å bli med ettersom den vil inkludere store endringer i Windows-kjernen og nye APIer.

«…Som Dev Channel, vil noen av endringene vi tester på Canary Channel aldri sendes, og andre kan vises i fremtidige versjoner av Windows når de er klare,» sa programleder Amanda Langowski til Windows Insider. . «Bygg utgitt på Canary Channel vil ha høyere byggetall enn Dev-, Beta- og Release Preview-kanalene, fra og med 25000-serien.»

Ser vi nærmere på Langowskis uttalelse, kan den nye Canary Channel være der Microsoft tester funksjoner for Windows 12 ryktes. Programleder The Insider bemerket imidlertid at funksjonene som skal testes på kanalen vil ha «veldig lite validering og dokumentasjon» (foruten begrensede blogginnlegg) ettersom de vil bli utgitt så snart de er bygget. Dette betyr hyppige problemer som Insiders kan møte i fremtiden hver gang en build blir utgitt, som bør være ustabil mesteparten av tiden.

Denne nyheten har store effekter på medlemmer av utviklingskjeden. Som Langowski har påpekt, vil de nåværende innsiderne i kanalen flytte til den nye kanariske kanalen. Imidlertid er det en måte for disse innsiderne å holde seg i utviklingskanalen (eller velge en annen kanal), selv om løsningen kan være litt upraktisk da den innebærer windows 11 rent feste.

READ  Den mindre nyere Galaxy vil også dra nytte av disse funksjonene til Galaxy S23

Også selve Dev Channel vil bli startet på nytt, men Langowski sa at de fleste av tingene beskrevet i Windows Insider Program 2022-kunngjøringer ville forbli den samme. Og siden det er den nye Canary Channel, er det mulig at noen av funksjonene kommer dit først i stedet for Dev Channel. Positivt er at Dev Channel-utgivelsene er mer stabile, noe som gjør den ideell for mange.

Til syvende og sist vil disse store endringene i Windows Insider-programmet også resultere i noen justeringer av byggeserien for kanaler. Ifølge Microsoft vil Canary Channel ha 25000-serien, mens Dev Channel nå vil ha 23000. I mellomtiden vil Beta Channel Insiders begynne å motta 22000-serien for bygg.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *