Nye etiketter kommer til iPad Pro…

I dag, hvis du investerer i en iPad Pro, har du rett til en plugg USB-C Dedikert til opplading i bunnen, en magnetisk kontakt på siden for å feste Apple Pencil og Smart Connector på baksiden Tastatur av typen Magic Keyboard. Så ingen jack, du må ha Bluetooth-hodetelefoner for å lytte til musikken din.

Men med neste generasjon nettbrett forbereder produsenten seg på å legge til to kontakter til enheten. Dette blir ekskursjoner Fire nåler. Men hva skulle det være? Denne informasjonen minner tydeligvis om rykter som bekrefter at MagSafe-porten, som allerede finnes på MacBook, kommer til iPad. Bortsett fra på nyere Apple-datamaskiner, har den aktuelle komponenten fem pinner, ikke fire…

For hurtiglading?

Siden jeg la ut denne koden på et relativt pålitelig nettsted Magodagara, som allerede har hatt rett i det siste, så spekulasjonene er mange. På vår side tenker vi på en dobbel MagSafe-kontakt for å erstatte den nåværende etablerte globale standarden. Forsøk fra EU på å påtvinge ulike produsenter.

Her er fordelen med en tvilling Multipliser hastigheten som nettbrettet kan fylle på autonomien med to. Dette er ikke enestående siden noen eksterne batterier allerede gjør krav på denne fordelen. Det samme gjelder eksterne harddisker. Vi vet imidlertid at med M2-brikken den er utstyrt med, risikerer iPad Pro 6 å bruke mer strøm enn nødvendig.

tilbehør

Med den magnetiske tilkoblingen til høyre, MagSafe Smart kontakt på toppen og baksiden, som begynner å gjøre mye for Apple. Kanskje merket ønsker å bytte ut sine gamle kort med nye, og mellom dem blir du bedt om å sjonglere om det er pekepennen, tastaturet, USB-nøkkelen eller lading. Imidlertid risikerer det å slippe løs lidenskapen til forbrukere som investerte i tredjepartstilbehør som er kompatibelt med eldre versjoner av iPad Pro.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *