Nye Google Play Store-filtre gjør det enkelt å finne Android TV- og Wear OS-apper fra telefonen

Finn og installer, alt fra ett praktisk sted

yahoo-android-tv

Når du har flere Android-enheter i hjemmet ditt, tilbyr Google noen nyttige verktøy for å administrere appene de inneholder, for eksempel hvordan du kan få tilgang til Play Store fra nettleseren din og installere apper eksternt. Tidligere i år så vi at denne typen funksjonalitet ble utvidet til Play Store-appen på telefoner, slik at du enkelt kan skyve apper til Wear OS-smartklokker først og deretter til Android TV-enheter. Nå tar vi en titt på den neste utviklingen av denne funksjonen, ettersom Google implementerer plattformspesifikke søkefiltre.

Et nytt rullegardinfilter vises når du søker fra Play Butikk-appen, sammen med eksisterende alternativer som betalt/ikke-betalt og appvurdering (som oppdaget av 9to5Google). Hvis du har enheter i disse kategoriene og de er knyttet til kontoen din, vil du nå finne alternativer for å begrense søkeresultatene til apper for Android TV eller Wear OS.

DAGENS ANDROID-VIDEO

Vi hadde tidligere berømmet Google for trinnene de tok for å gjøre det enklere å få apper på TV-er og klokker, for la oss innse det: Å ha Play-butikken på håndleddet er alltid litt vanskelig, og situasjonen er det ikke. skjermen er heller ikke alltid så mye bedre. Ved å gjøre det enkelt å gjøre alt fra telefonene våre, gir Google uten tvil utviklere utmerket service også her, og bidrar til å fremme oppdagelse på to plattformer som alltid har manglet litt mer oppmerksomhet.

Google Docs oppfylte nettopp vår største og uutholdelige bloggdrøm

– – – – – – – – – – – – – –

READ  Redning av nederlandsk skip fra Norge utsatt en dag

Les mer

om forfatteren

Stephen Schenck (257 artikler publisert)

Stephen har følelser på telefonene. Sterke følelser. Følelser du ikke ville forstå

Pluss av Stephen Schenck

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *