Nye poengsummer fra Masters 2021 Leaderboard og Augusta

De 2021 Mestere Etter den ettertraktede hit-Augusta-handlingen 2020 finner sted igjen i sitt vanlige april-spor.

Du kan følge de siste resultatene i hver runde med vår live-dekning og fantastiske analyse av de store øyeblikkene i Telegraph Sport.

Justin Rose kom seg fra en dårlig start og forsvarende mester Dustin Johnson ble slått ut tidlig i Augusta National.

Etter en fantastisk 65 av en tøff åpningsdag viste Rose tydeligvis fire skudd, mens de to andre batsmen knuste 70 løp, men den fordelen ble slettet etter at han lukket sine første 12 hull i tre overs.

Tre fugler i de neste fire hullene tok Rose tilbake til fronten, den 72. andre runden som holdt US Open-mesteren 2013 i polarposisjon for å forfølge en andre stor tittel.

Under syv var Rose ett skudd foran Brian Harman og Will Saladoris, et slag mot 2015-mesteren Jordan Speed ​​og Australias Mark Leishman.

Verden nummer to Justin Thomas var en del av et lag på fire under seks, men Johnson savnet to kutt på 17. og 18., og Rory McIlroy var ute etter 74 løp.

Rose kom først til en fantastisk start med en presset stasjon og måtte chip sideveis, men svarte likevel med en fugl på fem sekunder til den resulterende posituren.

Den 247-yard bar-tre boogien ble etterfulgt av en bogey på både den sjette og syvende, og Rose ledelse forsvant over natten da Bernt Weisberger lagde sin syvende fugl den 15.

Leishman tok en kort ledelse med sine egne fugler i en alder av 15 år, men Rose gravde dypt og gikk tilbake til fronten 13., 14. og 16.

READ  Earling Hollands kommentar til Man UTD-utvekslingen refererer til hvordan sommeren vil se ut

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *