Nytt tilfelle av smitte Wolverine – ane Chane og Lillestrom – skal isoleres med VG

I KARANTEN: Ane Chan, som tok affære mot Troms tidligere denne sesongen, ble diagnostisert med en infeksjon på laget. Foto: Rune Stoltz Ferdinand

OBOS team ane sunn fotball har blitt isolert etter at en av spillerne fikk diagnosen koronainfeksjon. På lørdag skulle de møte Gervais – som også oppdaget infeksjonen. Dette kan få konsekvenser for LSK.

Ane San Blair ble diagnostisert med en infeksjon i dag 15:32, slip TV2 Kunngjort tidligere i dag. Laget må være isolert i åtte dager da isolasjonsperioden gjelder fra onsdag, da spillerlaget sist møttes.

Ane Chans daglige leder, Gorm Knotlandsmire, er ikke overrasket over at teamet deres er smittet.

Redaksjonelt samarbeid

Se Eliteserien og Opos League live på skjermen

– Vi var redde for smitte. Vi har ikke fulle yrkessoldater, de har sivile jobber og går til nabohuset. Han sier at vi på et tidspunkt vil komme over det.

Dette er seriesprinten for opprykksjaktlaget

  • Gerv – ane sane, 21. november
  • Ane Chan – Strummen, 28. november
  • Sokandal – ane Chan, 5. desember

Fredag ​​kveld melder også F. K. Gerv De har diagnostisert koronainfeksjon i sitt eget team. Så Wolverine-spillere og deres nære medarbeidere bør være isolerte i ti dager. Dette betyr at klubben ikke vil kunne spille i de to neste kampene:

  • Gerv – Groot, 25. november
  • Sandness Wolf – Jerv, 28. november

Gerv møtte Lillestrom sist onsdag og skrev at LSK også burde være isolert. NFF. Avgjørelsen er opp til smittevernlegen på Lilestrom.

Den isolerte situasjonen for mange lag i OBOS League vil få konsekvenser på slutten av sesongen. NFF vil nå jobbe med lisensinnehaveren for TV-en for å redesigne konkurransen.

READ  Veiledning for eksamen Visninger i Norge og Litauen

Kampene i de to siste serierundene spilles i utgangspunktet samtidig, med det resultat at ingen får satse. Corona-kaoset som rammet OBOS League kan tvinge endringer i denne rettferdige spillpolitikken.

– Vi er i diskusjoner med klubbene, men vi vil holde oss borte fra det og bare spille den siste serierunden av gangen, sa NFS-turneringsdirektør Nils Bisketjan VG

Gerv har hatt fem nederlag på rad i ligaen, og seks seriekamper er utsatt denne sesongen. Enten fordi Gerv eller deres motstandere er isolerte.

– Vi bør vurdere å få FHI som hovedsponsor neste sesong. Men som sagt etter at Groutt ble angrepet: dette er uheldig for den aktuelle klubben. Vi er i kontakt med Morton Roseland, som er på sidelinjen av fotballsesongen, sa Gervins daglige leder Trond Christopherson til VG i dag – før laget ble smittet.

Les mer

Nilson på tilbakegang av Allsand: – Selvtilliten til fotball er undervurdert

Assange får den laveste avgiften i en kamp mot Stremman på åtte dager. Ikke den beste, mener Knotlandsmir.

– Det kommer litt nærmere, så jeg har litt tillit til at NFF kan presse litt inn i det så vi har nok trening eller to før kampen, sa han fredag ​​kveld.

NFF kommer tilbake med en ny dato for GERV-ane-kanalen. Biscuitzone fremmer ytterligere bevissthet blant klubber de neste ukene, så det er ingen risiko for OPOS League og Eliteserien.

– Det vil ikke endre utfallet av dagens serie, men det er viktig for klubber å virkelig ta vare på seg selv, være så gode og så isolerte som mulig, sier Fisketjan om de kommende ukene.

Tidligere i dag ble Moldovas Ohio Omojuanfo isolert.

Ozos er 5. i OPOS-ligaen og kan opprettholde avstanden fra lagene bak dem hvis de kan sikre Eliteserion-sluttspillet. For øyeblikket er KFUM laget nærmest sluttspillet, fem poeng bak Sane og ett poeng bak Sandness Wolf på 6. plass.

– På vegne av norsk fotball bekymrer jeg meg, men liv og helse må komme først. Hvis vi kan fullføre, er det bra, ellers må vi fullføre på nyåret, sier Natlandsmir.

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *