OBA: Digital Service Sales Tax vil øke øyainntektene – The Royal Gazette

Opprettet: 8. mars 2021 08:00

Opposisjonen har foreslått en skatt på digitalt salg for å generere ekstra inntekter.

Opposisjonsleder Cole Simons utvidet sine bemerkninger i løpet av helgen i sitt svar på budsjettet, levert fredag ​​i forsamlingshuset.

Simons, også en skygge finansminister for One Bermuda Alliance, sa at mange medlemsland i Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling hadde undersøkt digitale skatter på selskaper som Google, Facebook og Amazon.

Han la til at tiltaket ville få selskaper til å “betale sin andel i henhold til internasjonale skatteregler, etter at coronavirus påvirket mange nasjonale budsjetter.”

Simons sa at skatten ble gjennomgått i USA, Storbritannia og EU, inkludert Frankrike, Belgia og Norge, og at noen allerede hadde innført avgifter på digitale tjenester.

Han la til: “The One Bermuda Alliance er av den oppfatning at Bermuda også bør se på dette skatteområdet.

“Som vi alle kan bekrefte at i løpet av 2020 ble disse multinasjonale selskapene støttet godt av Bermuda og dets folk.

“Vi bruker deres online shoppingtjenester, Zoom-samtaler, WebEx-samtaler, direktesendinger og andre streaming- og fjernsynstjenester online.”

Simons sa at øya bør vurdere å innføre sin egen versjon av Storbritannias 2% merverdiavgift på digitale tjenester, som trådte i kraft i april 2020.

Han la til: “Vi kan bruke en prosentvis skatt på bruttoinntekten til selskaper som tilbyr sosiale medietjenester, søkemotortjenester eller den online markedsplassen for Bermuda-brukere.”

Simons sa at avgiften kunne dekke alt fra TV- og radiosendingstjenester til innhold som “samtidig skal høres eller sees av allmennheten på grunnlag av en programmeringsplan for en person som har redaksjonelt ansvar.”

Han foreslo også en avgift på live streaming på Internett som sendes samtidig på radio eller TV, samt en rekke telekommunikasjonstjenester, inkludert fast og mobiltelefoni og videotelefoner.

READ  Håpet forsvinner i Norge skred som etterlot 7 døde; 3 Mangler | Voice of america

Simons sa at internettelefontjenester som opererer i Bermuda også kan skattlegges, fra gratis tale- og videosamtaler fra Internett til Internett til telefonsvarer, treveis samtaler og andre samtalebehandlingstjenester.

Han la til at regelverket også kunne utvides til “elektroniske tjenester som du leverer elektronisk.”

Skatten vil dekke bilder eller tekst fra bilder og e-bøker til dokumenter digitalisert som PDF-filer.

Simons sa at øya kunne tjene inntekter fra levering av “musikk, filmer og spill, inkludert pengespill og sjansespill”, sammen med on-demand-programmer, programvare- og programvareoppdateringer, og fjernvedlikehold av programmene.

En digital merverdiavgift kan dekke nettmagasiner, webhotelltjenester og annonseringsplass på nettsteder.

Men Simons foreslo et skattefritak for bruk av Internett for levering av varer der en bestilling og behandling skjer elektronisk, forsyninger av fysiske gjenstander som bøker, nyhetsbrev, aviser eller magasiner og tjenester som advokater og økonomiske konsulenter som gi råd til kunder gjennom e. -post.

Han foreslo også at det ikke skulle bli pålagt noen skatt på reservasjonstjenester, hoteller og bilutleie, og tjenester som fjernundervisning.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *