Obama om Trumps påstander: –

Onsdag ble det avslørt at Barack Obama Denne uken gjør et eksklusivt intervju med CBS. Dette er Obamas første TV-intervju siden årets valg.

Intervjuet sendes imidlertid faktisk på søndag «CBS 60 minutter Delte et klipp fra et intervju fredag ​​kveld.

I et klipp som ble sendt på «CBS Evening News» torsdag kveld, slår Barack Obama ned påstandene om valgsvindel fra Donald Trump.

– De virker motiverte. Da Obama fortalte CBS-presentatør Scott Belle om Trumps påstand om valgsvindel, likte han ikke presidentens utseende og innrømmet aldri nederlag.

– Vi kommer til å vinne

Det har gått nesten en uke siden Joe Biden ble kåret til vinner av det amerikanske presidentvalget. Decision Desk-hovedkvarteret var verdens første valganalysebyrå som nominerte Joe Biden som den neste presidenten i USA. Docladet innhentet tallene sine fra Decision Desk-hovedkvarteret Så dagen før kan Pitana bli kåret til vinner Mange medier.

Til tross for at Biden ble kåret til vinner for snart en uke siden, fortsetter Trump Å hevde at han er den virkelige vinneren av valget. Presidenten har gjentatte ganger kommet med ubegrunnede påstander om valgsvindel.

– Vi kommer til å vinne! Trump skrev på Twitter i går kveld.

– Angst

Obama likte det ikke. Han beskriver retningen presidenten nå tar som «farlig».

Obama mener også at republikanere som støtter Trumps påstander utgjør en trussel mot demokratiet.

«Jeg er mer bekymret for at andre kjente republikanske tjenestemenn følger etter og representerer ham på denne måten,» sa Obama til Channel.

Vant: Trump-kampanjen har vunnet en søksmål i Pennsylvania. Dette påvirker valget av USA. Journalister: Marte Nylacan Helset og Waggard Kwale / Duplisert TV.
Se også

– Dette er nok et skritt mot å eliminere legitimiteten til den fremtidige Biden-administrasjonen, men demokratiet som helhet. Det er en farlig vei, fortsetter han.

READ  Norge: Russiske «spion» hvithval bekymrer myndighetene

Hele seksjonen

Det har vært Hele fraksjonen i det republikanske partiet nylig. Noen republikanere har gratulert Biden med seieren, mens andre sier Trump vil fortsette å kjempe.

Trump-rådgiver Chris Christie, ansett som en av Trumps allierte i det republikanske partiet, var en av dem som uttalte seg mot presidenten.

– Det er ikke grunnlag for å komme med den beskyldningen i kveld. Det er ikke tilfelle. Christie sa til ABC News at alle mottatte stemmer burde telles.

– Vi kan ikke støtte deg blindt uten bevis, fortsatte han.

Det er fortsatt mange som viser lojalitet mot Trump.

Hans sønner er Donald Jr. Og Eric Trump er en av farens tilhengere.

“Hvor er republikanerne? Trenger litt ryggrad. Bekjemp denne svindelen! «, Skrev Eric Trump på Twitter.

– Alltid trygg

Fredag ​​kveld skrev representanter for amerikanske valgembetsmenn i en uttalelse at det ikke var bevis for at stemmeseddelen var endret eller tapt under forrige ukes valg.

– Valget 3. november sies samlet å være det tryggeste i amerikansk historie Rapportere Fra to grupper som er ansvarlige for sikkerhet og gjennomføring av valg.

Avstand: Tidligere amerikanske president Barack Obama henvendte seg til Donald Trump i sin første kampanjetale. Video: Abby
Se også

Snakker ut

I et intervju med CBS vil Obama snakke om sin nye bok, «A Promised Land» – «Promised Land» på norsk.

Obama var den 44. presidenten i USA fra 2009 til 2017. Boken kommer ut i to bind 17. november.

Den sittende amerikanske presidenten Joe Biden var Obamas visepresident i løpet av sin tid i Det hvite hus. Obama har også gitt et betydelig bidrag til Bidens valgkamp.

READ  Første innlegg: Cyberbank 2077 lever opp til de fleste forventninger

– Jeg kunne ikke vært lykkeligere med å gratulere vår neste president Joe Biden og vår neste førstedame Jill Biden. Jeg kan ikke være stolt av å gratulere Kamala Harris og Doug Mhoff for Kamalas dramatiske valg, som gjør ham til vår neste visepresident, sa Obama lørdag.

Obamas intervju sendes gjennom «CBS 60 Minutes» og «CBS Sunday Morning» på søndag.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *