Obos-kampen ble stoppet et minutt senere

Siste: Obos-kampen mellom Gerv og Sane ble avbrutt et minutt senere. Årsaken er en sti full av skitt og regn. Kampen vil nå finne sted 19.30 på Char Arena i Christiansand.

Patriot Sane skrev tidligere i dag at han nekter å gå på banen mot Gervais på grunn av været, mens dommeren hadde kunngjort at Opus skulle spille kampen. Starten er planlagt til 13.00. Et kvarter senere ble det sparket.

Det regnet mye i Charland nylig. Bilder av Grimstad viser at det er mye vann og jord i Levermire Stadium. Det var mange som jobbet hardt for å få studien så god som mulig på forhånd.

Gerv-spillerne varmet opp på den krevende banen, mens ane sane skinte i hans fravær.

Tunge forhold: Slik ser det ut på Levermire Stadium. Foto: Eurosport
Se også

– Odd Christer Fullestall, hovedtrener og lagkaptein, sier det er helt upassende for oss å avskjedige spillere på dette feltet. Perkensavison.

Auden-spillere skal ha svart med en latter og nikket etter å ha truffet noen pasninger på banen.

– Eric Volenstein B.A. at vi ikke kan spille på dette feltet.

– virker ikke

Likevel prøvde de å spille selv om Assange ønsket å flytte spillet.

– Vi kan ikke spille på denne banen. Det fungerer ikke. Vi ønsker å flytte konkurransen, sier Fullestall.

Wolverine var derimot klar for krig.

– Dommerne sa at det ville bli en kamp, ​​vi er klare som f. Det er gress, 10. desember og regn, så vi tåler at det er så mykt, ”sa Trond Christopherson, daglig leder i Gervin. Eurosport.

Forholdene på stien viste seg imidlertid å være svært krevende.

READ  Generalprøve for Blue før EM, mot Norge

Blir spilt på arenaen

FVN rapporterer at Starts eget stadion, Sir Arena, vil være egnet som et nytt sted for bosetningen, som ble bekreftet senere på torsdag. KForsterkeren starter kl 19.30.

Dette er en viktig kamp som allerede er utsatt. Gerv er 12. i Opos-ligaen, og sliter med å unngå å bli eliminert, mens Zane er femte og kan kvalifisere seg til Eliteserien med poeng.

– Vi prøver å forstå Fotballforbundet, dommerne, delegatene og Gerv, og formålet med å ha en reservearena er å bruke den hvis det ikke er tilstrekkelig for å sikre helsen til spillerne. Som alle gjør i disse dager, forventer vi at konkurransen vil flytte til reservearenaen som Jerv spådde. Hvis dommeren sier at kampen vil finne sted i Levermire, vil det bare være ett lag på banen. Uansett hvilke effekter dette kan ha på oss, forteller Connie til Natlandsmire ane-kanalen TV2.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *