OBS, restriksjoner på WhatsApp vil endres

Meta-gruppemeldingsappen endrer kameramodus for Android-brukere. Så nå kan du ta opp håndfrie videoer.

Til slutt! WhatsApp forbedrer kameramodusen, og brukerne kan bli imponert. Ofte er det det WABetaInfo En forkynner av gode nyheter. Applikasjonen bruker en oppdatering som gjør videoopptak mye enklere. hvordan Ved å legge til en knapp.

Redesignet kameramodus og mange nye funksjoner

Så langt har det vært veldig vanskelig å spille inn videoer. Som en påminnelse er det viktig å fortsette å trykke på opptaksknappen. Du må med andre ord være forsiktig med bevegelsene dine, ellers blir hukommelsen kuttet i to eller tre deler. Men ikke nå lenger.

Kreditt: WABetaInfo

Med den nye oppdateringen har WhatsApp kombinert to separate moduser. En for bilde og en for video. Det betyr at brukere nå kan bytte mellom dem med et enkelt klikk. Det er klart at hovedinteressen for dette tillegget ligger i fjerningen av loggmodusen ved opprettholdt trykk. Nå tilbyr appen å starte og trimme videoopptak med et enkelt trykk på midtknappen. Dessuten tilbyr WhatsApp også muligheten til å bytte mellom kamera foran og bak når du vil mens du tar opp. Merk at denne endringen foreløpig bare er effektiv for Android-enheter.

Sammen med denne nye videomodusen planlegger WhatsApp-utviklere også å oppdatere tegneredigeringsprogrammet. Det betyr å legge til nye fonter. Disse inkluderer Calistoga, Courier Prime, Damien, Exo 2 og Morning Breeze. I følge WABetaInfo, søker appen å gi brukerne mer kreativitet. Spesielt når du tilpasser bilder, GIF-er og annet multimedieinnhold.

_
Følg Keiko Facebook, Nettverkslys Og instagram Så du går ikke glipp av nyheter, tester og tips.

READ  WhatsApp: Her er de beste tipsene for enkel referanse

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *