Offentlighetens kjære fjernet og akademisk skuffet (VIDEO)

Litt etter litt, den «Star Academy» Utplasseringen gjør det. Selv om finalen finner sted om to uker, bør TF1s telekrok raskt skilles fra sine kandidater. Igjen, under denne femte bonusen, forlot to talenter fra slottet konkurransen, spesielt preget av svært rørende hyllester til Gregory Lemarchal i nærvær av sangerens foreldre og søster.

På de nominerte benken var Julien, som hadde dårligst poengsum (7,2/20) under siste evaluering, ikke overraskende. 20-åringen fikk selskap av Stanislaus, Tiana og ukens store overraskelse, Anisha. Unntaksvis hadde hver nominerte rett til å synge en duett med en artist. Julian synger med Tayc og Stanislas Fu deler scene med gruppen! Chatterton. I mellomtiden fikk Diana sjansen til å synge «Rain» sammen med Daju, mens Anisha stemte Patrick Fiori.

På slutten av denne kvelden kan det bare være to. Dom: Offentlig reddet den høyt elskede Anisha! Til hennes overraskelse har det imidlertid de siste tre ukene vært Julian som har vært ved hennes side som publikums kjære.

Julian var da den eneste som ikke samlet stemmene til kameratene og ble tatt inn i slottet på grunn av sin manglende involvering. Hvis Chris hadde stemt på vennen Stanislaus, var hans stemme ikke nok til å slå Diana og hennes beste venn Leah og de to stemmene avgitt av Enola og Louis. Stor skuffelse for Chris som mistet en av søylene sine igjen etter å ha skilt lag med vennen Senzo under den tredje utgaven.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *