OHT åpner den danske offshore vindbasen – reNews

OHT Professional Moving and Installation Contractor har til hensikt å opprette et nytt kontor i Danmark Offshore Wind Hub, Vejle.

Nettstedet vil fungere som LedsagerbaseY Vindturbininstallasjon (WTG) operativ og kommersiell aktivitet.

OHT Fornybars DK A / S. Ledet av Tony MeloMedD, som begynte i selskapet 1. januar og hadde med seg over 12 års erfaring fra A2Sea og DEME Offshore hvor Han var leder for forretningsenheten Til WTG Installasjon.

For tiden administrerende direktør, WTG og administrerende direktør for OHT Renewables DK A / S, er han fullt integrert med selskapets ingeniør-, prosjekt- og kommersielle team basert i Norge og Storbritannia.

Bli med Millward Klaus Nissen, Tidligere enOg fatnefull, Hvem blir H.Leder for WTG sabbor Implementering av Og Camilla Werner CliggsOg Tidligere fra Orsted, Som for eksempel WTG ingeniørdirektør.

Torben Mikkelsen vil administrere det nye byggeprosjektet for OHTs stabiliseringsfartøy, som blir med Maersk Supply Services.

I tillegg, Rasmus Rendome Jensen vil Bli med i OHT mars Som Chief Legal Officer (CLO) hadde han kompetanse innen fornybare energikilder fra A2Sea, Blad K2 Industries and Management hvor han for tiden er direktør, leder for kontrakter og forretningskonsulent.

Selskapets nye kontorer vil være klare fra 1. mai.

W.Med kapasitet på 20 ansatte For det første forbereder selskapet seg på videre vekst På kort sikt Du vil dra nytte av den store mengden erfaring og kompetanse som nettstedet tilbyr.

OHT-sjef Trojir Ramstad sa:Danmark er å være En av hovedaksene til havvinden Og en tilLogisk Din side Våre Å basere denne primære forretningsenheten som En del av utvidelsen av WTG-installasjonen.

READ  "Normal trinn" - CMS legger til nyeste regel med norsk lenke

«Vejle er i sentrum for dette knutepunktet, både for å betjene kunder i Danmark og Nord-Tyskland, men også for å tiltrekke seg et erfaren og høyt kvalifisert team.»

Tony MeloMedD la til:Med det danske kjerneledelsen nå på plass, vil vi fortsette å bygge videre på dette i fremtiden OffentligOg På kommersielt, teknisk og prosjektledelsesnivå, Slik at vi proaktivt kan støtte kundenes behov og krav.

«Vi ble tiltrukketEd Noen av de beste og mest erfarne menneskene i sektoren Jeg gleder meg til å bygge et WTG-feste med dem Etablering av OHT som en leder innen transport og Installasjon for både turbiner og fundamenter Havvind. «

OHT har hovedkontor i Oslo, Norge med kontorer i UK, Dubai, H.enAustin Shanghai Og Singapore.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *