OL 2020 i Tokyo: Tidstur på sykkel, Ditmus vant Ledecky, første ro -medaljer og mange flere – live! | Sport

Det er liten debatt om hvilke idretter som skal inkluderes og hvilke som ikke skal inkluderes i OL, spesielt fotball. La oss komme ned til kaninhullet!

Ganske frekk, A Guardian freelancer skriver: “Jeg skrev faktisk for Soccer America, kvinnefotball trenger ikke lenger OL, det er godt å understreke konkurransene jeg har sett, inkludert AAA – Amerika, Afrika, Asia.

“Spill med lange konkurranser som er større enn deres tilstedeværelse i sporten, burde virkelig prøve å gjøre noe for å gjøre OL -en unik. Hva med blandede laggolf- og tennisarrangementer?

“Men feilen folk gjør er å tro at det ikke er et stort spill Deres Landet skal ikke være stort Hvor som helst. Amerika! Amerika! Amerika! Kano / kajakk slalåm gikk ikke i skogen. Men da jeg lukket det i Beijing, var presseteltet overfylt. Jeg tror halvparten av Øst -Europa er der.

Joel Eli Skriver og sier: “Løsningen på fotball er å erstatte den med futsal. Det er lett gjort. Jeg tror OL burde være en av de beste prestasjonene i den sporten, så jeg har ikke fotball eller golf, og jeg kan ikke forstå hvorfor de er imot inkludering av netball.

Scott Han synes en rask kamp er en god kamp: “Olympisk fotball skal bare ha straffesparkkonkurranser! Se på og bli fort begeistret! Ja!”

En annen diskant ringte VoiceOfTheMysterons Tilbyr litt bisarre råd: “Fortsetter temaet for de nye olympiske leker, og måten å tiltrekke * yngre * tilskuere og til og med konkurrenter på, eselnålen, de musikalske statuene og hva er tiden, Mr. Wolf.”

Kan vi rådføre oss med eksperter? Jonathan Live Han skriver: “Dette er kanskje det største problemet med olympisk fotball: et problem som spesielt kjennes i herrefotball, men over tid kan involvere kvinnesporten. Ingen vet egentlig hva det er: en utviklingskonkurranse, en stjerne bil, en knockout i siden.

READ  Eksklusivt: Steven Gerrard på Rangers tittel seier, Liverpool lenker og rasisme i fotball

Les hele avsnittet hans.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *