Ole Gunnar Solskjær skuffet over Manchester Uniteds «dårlige» visning

Nordmannen var misfornøyd med innsatsen til spillerne sine i forsvar og angrep, samt med prestasjonen til dommeren.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær beklaget lagets dårlige prestasjoner etter å ha tapt 2-1 mot Sheffield United.

Blades seier etterlater dem fortsatt nederst på tabellen, men tre poeng nærmere sikkerhet. Når det gjelder United, forblir de ett poeng bak leder Manchester City, som har ett spill mindre enn sine rivaler i byen.

Uforsiktig feil på baksiden av blant andre kaptein Harry Maguire og den erfarne keeperen David de Gea, førte til at laget hang etter tidlig i første omgang og deretter tapte kampen etter at Maguires uavgjort ga dem håp om et nytt comeback.

Solskjær sa: “Vi hadde alle ballbesittelser, men innrømmet to dårlige mål. Vi tror ikke nok. Det var ingen magi, det var ikke rom for å løpe. De forsvarte seg bra, jeg spilte rettferdig med dem. Vi hadde ikke de rette ideene eller løsningene. «

Nordmannen klaget over at hans keeper var blitt begått i forkant av sitt første mål uten at det ble begått en feil, mens United ble scoret et mål for en lignende hendelse i den andre enden da Anthony Martial fulgte Maguire og utfordret Sheffield United-keeperen. Aaron Ramsdale.

«Sharp møter ham [De Gea] og på den andre ekstremen var det ingen feil. De er to feil fra dommeren [Peter Bankes],» han sa.

“Men det andre målet vi innrømmet er veldig dårlig. Men det er ikke mye forskning, siden vi har sett så mange feilplasserte resultater denne sesongen. «

Sheffield United-manager Chris Wilder sa: “Det har ikke vært mange øyeblikk for oss denne sesongen. Spillerne hopper og de har all rett til å gjøre det, det har vært en vanskelig gammel sesong, men jeg vil bringe dem tilbake til jorden i morgen.

READ  Ver: cuando los astronautas de la ISS celebraron la Navidad en el espacio y Santa les hizo una visita

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *