Ole Gunner Soulscare berømmer Man UDT som «et manns monster» etter Watford-seieren

Da de røde djevlene går videre til fjerde runde i FA-cupen, gratulerer Ol Gunner Soulscare Manchester United-vinner Scott McDomini.

McDominays femte minutt tittel var nok Vinn mesterskapssiden Watford På Old Trafford lørdag kveld fulgte Scottish International opp med tre mål i de første tre minuttene. De slo Leeds 6-2 før jul Med en ny innledende streik.

Soulscare Academy-produktet McDomine, 24, overlevert kapteinsrustningen før kampen, Harry Maguire ble kalt den gamle erstatningen, og var glad for å se ham ta ansvar for å komme inn i boksen.

«Scott hadde en god sesong,» sa Solkier til BBC Sports Match of the Day.

«Han er mer og mer farlig, og vi vet at han kan være en boks-til-boks midtbanespiller.

McDomine, kaptein på United-laget mot Watford

«Han burde ha scoret i noen flere set-play før dette fordi han er et manns monster. Jeg er så glad for at han fikk målet.»

McDomini overlot til slutt Maguire da han ankom kort tid før pause for skadet Eric Bailey, men var fornøyd med ledelsen vist av Soulscare-midtbanespilleren.

«Han gjorde [deliver] Det gjør han alltid, ”P.T. Norge sa i et eget intervju med Sport.

“Han var en leder, men jeg trodde vi kunne gi det en titt i dag [the captaincy] Se hvordan han bruker rustningen. Han går alltid ut, men er smart i dag.

«Vi stoler alltid på ungdommene våre. En av dem, Scott, mener at han har DNA fra Man UDT. Han vet hva det vil si å være en Man UDT-spiller.»

READ  Poker for å tørke tårer av skade?

Vil Man UTT vinne FA Cup? Legg igjen din kommentar i kommentarene nedenfor

Registrer deg for Mirror Football Newsletter Her

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *