– Ole vil kjempe igjen – VG

Press: Ole Gunner Soulscar-film med 1-6 nederlag mot Tottenham i siste serierunde. Foto: NDP

Etter en svak start på sesongen er Ole Gunner Solskars arbeid under press – igjen. Tidligere spiller Arthur Albiston (63) er derimot sikker på at rødtrøyene vil snu den svake Premier League-trenden under den norske ledelsen.

– Det er tøffe tider, men jeg håper de kan snu det. De har en tøff start, men de har spillere til å takle problemer. Spillerne er også klar over situasjonen, og det er opp til dem å snu den, sa Albiston VG.

«Theatre of Dreams» har vært en drøm som gikk i oppfyllelse for Soulscar så langt denne sesongen. Overrask 1-3 hjemme mot Crystal Palace i seriens åpningskamp Fortsettelse følger En heldig seier mot Brighton, For Tottenham led det største Premier League-tapet mot United i klubbhistorien for halvannen uke siden. – Med 1-6 fades på Old Trafford.

Dette har ført til spekulasjoner om at Soulscar vil være avhengig av gode resultater når det gjelder å beholde arbeidet. Laget er 16. etter tre kamper.

Fredag ​​var Solskar fornøyd med den dårlige starten på pressekonferansen i forkant av kampen mot Newcastle. Han sa senere at kritikere utenfra prøvde å skape splittelser i laget.

Han mener at Soldier har tro

Bare 10 spillere i Uniteds imponerende historie har spilt flere kamper for klubben enn Albiston. Etter 485 opptredener og fem cuptitler, er Scott fortsatt bosatt i Manchester.

I en samtale med VG sier 63-åringen, som tidvis ser ut til å være en ekspert på MUTV, at han mener klubben har tro på Soulscar. Albiston påpeker at dette er kort tid siden 47 år gamle United gikk videre til 3. plass i serien belønnet med Champions League-deltakelse.

READ  I Norge blir Albert og Charlene fra Monaco forelsket som aldri før

– Ole har klart seg bra. Mange skrev dem etter en hard start forrige sesong, men så slet de igjen. Jeg håper Ole og teamet vil slå tilbake. Jeg ser ingen grunn til at de ikke kan gjøre det. De var nær å hente en tittel forrige sesong, og Scott sier at det er noe de kan gjøre nå.

Han satser blant annet på å ha United hele 14 poeng foran Leicester, som var blant de fire beste etter 25 runder forrige sesong. Da serien var over 13 kamper senere, hadde Soulscar-mennene en utrolig firepunkts ledelse.

– Selvfølgelig står hele klubben bak Ole og hans støtteapparat. Liverpool og City har satt standarden for resten av de siste sesongene. Nå er det opp til Ole og laget å endre kurs og begynne å vinne kamper de neste ukene.

Tillit til SOLSKJÆR: Arthur Albiston under et tidligere møte med VG, film i 2012. Foto: Nut Espen Svegarden, V.G.

Les mer

Bruno Fernandez Soulscar avviser konflikt – irritert av britisk presse

Spekulasjon

På lørdag spiller United Newcastle mot en tur til Paris og neste ukes Champions League-oppgjør med PSG. Albiston mener at Norge lever godt med spekulasjoner.

– Alle er utålmodige. Alle ønsker resultater, helst «i går». Men det er ingen enkle kamper. Du må alltid være ditt beste, det er primæren, spillerne som har ansvaret for det, sier han.

Deretter Tap til Tottenham Soulscar innrømmet imidlertid at det gjorde vondt.

– Dette er veldig flaut. Det har såret alle spillerne, og det har såret meg. Som leder er dette min verste dag. Jeg strakte hånden ut i været og sa Christian Miracle at jeg skulle være ansvarlig for dette.

READ  Kvinnens vantro går til Norge som nyheter i en flaske

– Vi har mistet mye før, og vi har alltid slitt.

Les mer

Den morsomme reisen må ta slutt, Soulscar!

Problemer må overvinnes

Albiston har en felles mening.

– Det er et tilbakeslag, men vi har alle spilt tøffe kamper. De eneste spillerne som kan snu det. De vil bare ut og opptre. Hvis Manchester United taper noen få kamper, er det alltid en katastrofe. Ole og mannskapet setter den til side og jobber hardt for å overvinne den.

– Har Soulscar og United et godt nok lag til å utfordre de beste?

– Ja. Ole vil alltid være der for å forbedre situasjonen, men de har spillere som vil utfordre City og Liverpool. Det er nok tid til å snu dette. Ole er høyt respektert i klubben. Alle er bak ham. Supportere vil være bak ham også, men spillerne må gjøre den jobben, advarer Scott.

Sosialistisk parti: Siden tapet mot Tottenham har Solscar signert fire i form av Ivory-kant Amd Diallo Troy (18), Uruguays talentfulle Fosundo Belistri (18), brasilianske venstreback Alex Dellas (27) og spiss Edinson Cavani (33). Uruguay.

Premier League

  • Champions League
  • European League
  • Representasjon

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *