Olympiske leker-Beachvolleyball-Qatar herrepar vinner bronse på Tokyo Games

TOKYO (Reuters) – Qatars Cherif Younousse og Ahmed Tijan vant bronsemedaljen i beachvolleyball for menn i Tokyo lørdag, og beseiret Latvias Martins Plavins og Edgars Tocs for landets første olympiske medalje i sporten.

Kampen gikk jevnt og trutt for Qatari -duoen, som kastet sterke pigger ved å hoppe høyt opp i luften mens han nådeløst blokkerte motstandernes pigger i begge settene. De vant 21-12 21-18 mot latvierne.

Rap- og hip-hop-musikk med DJ-stemmer ekko gjennom den tomme arenaen uten tilskuere bortsett fra delegasjonene på boden med et stort latvisk nasjonalflagg.

Nordmennene Christian Sorum og Anders Mol møter Viacheslav Krasilnikov og Oleg Stoyanovskiy fra den russiske olympiske komité (ROC) i finalen som er planlagt senere på lørdag.

I beachvolleyball for kvinner vant April Ross og Alix Klineman https://www.reuters.com/lifestyle/science/beach-volleyball-swiss-women-beat-latvia-duo-win-bronze-medal-2021-08- 06 den første olympiske gullmedaljen for USA siden 2012 på fredag, da de slo australierne Mariafe Artacho del Solar og Taliqua Clancy.

USA, fødestedet til beachvolleyball og Brasil, har dominert medaljene siden sporten ble en olympisk sport i 1996, og vant ni av de 12 gullene som ble tilbudt for lekene i 2020.

(Rapportering av Tetsushi Kajimoto; Redigering av Himani Sarkar)

READ  Boeing romkapsel vender tilbake til jorden etter et nøkkeloppdrag

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *